Ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς με λόγο τιμής δεσμεύτηκε στο Σύλλογο Πευκακίων για τα ανοιχτά ζητήματα-προβλήματα της περιοχής

Συλλογος Πευκακιων

Την Πέμπτη 24/10/2019 και ώρα 10.00 π.μ. ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς πραγματοποίησε συνάντηση με το Σύλλογο Πευκακίων «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» και κατοίκους της περιοχής, με σκοπό την ενημέρωση και την επί τόπου αυτοψία των προβλημάτων της περιοχής.

Συλλογος Πευκακιων

Ο Σύλλογος έχει προβεί ήδη στην επικαιροποίηση των αιτημάτων, προσπαθεί και ζητεί να προχωρήσουν τα έργα και πασχίζει να αναβαθμίσει την ποιότητα της ζωής όλων μας.

Συλλογος Πευκακιων

Στην παρουσία του Δημάρχου επί των οδών Παρνασσού, Αμαλιάδος, Ησιόδου, Θεσσαλονίκης, Ασπασίας, Πανουργιά έγινε αρκετά εκτεταμένη συζήτηση για την καθαριότητα, τις διανοίξεις οδών, την παιδική χαρά της Ησιόδου (την οποία δεσμεύτηκε να περιφράξει χωρίς αυτό να αποτελέσει πρόβλημα στα γύρω σπίτια), η ανάγκη Συγκοινωνιακής μελέτης , το ΣΒΑΚ, το κλάδεμα των δέντρων στον Πευκόφυτο χώρο της οδού Ασπασίας, οι Νομικές διεκδικήσεις ετών από κατοίκους της περιοχής μας κ.α.

Συλλογος Πευκακιων

Συζητήθηκαν θέματα σε μια ομολογουμένως επιτυχημένη συνάντηση με τον Δήμαρχο, αφού η συμμετοχή της γειτονιάς ήταν μεγάλη. Τον ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία και το ενδιαφέρον του να υπάρξουν λύσεις στα προβλήματά μας.