Αρχική ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα η επιτυχημένη Έκθεση Ζωγραφικής των Κ.Α.Π.Η.

Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα η επιτυχημένη Έκθεση Ζωγραφικής των Κ.Α.Π.Η.

Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα η Έκθεση Ζωγραφικής του Α΄& Β΄ Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Αγίας Παρασκευής στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

Οι Ομάδες Ζωγραφικής των Κ.Α.Π.Η. εκθέτουν περισσότερα από 70 έργα τους ποικίλων υλικών και τεχνοτροπιών, τα οποία φιλοτέχνησαν την περίοδο 2018-2109, με την καθοδήγηση του καθηγητή ζωγραφικής Μιχάλη Καλογεράκη.

Χθες, Σάββατο 29/11/2019, την έκθεση επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς, ο οποίος  όπως σχολίασε, πραγματικά έμεινε κατάπληκτος. Επίσης τα έργα των μελών των δύο Κ.Α.Π.Η. θαύμασαν από κοντά ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος υπεύθυνος για τα Κ.Α.Π.Η., Νίκος Μαλάμος, η πρώην αντιδήμαρχος Ελευθερία Παπαδοπούλου, η Διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής Αντωνία Γκίνη, η υπεύθυνη υπάλληλος για τα ΚΑΠΗ Οικονομίδη και η υπάλληλος Κοινωνικής Υπηρεσίας Αιμιλία Καφατάκη.

Την έκθεση επισκέφθηκαν επίσης το Μουσικοκινητικό Εργαστήρι του Δήμου Αγίας Παρασκευής με τους συνοδούς τους και πλήθος κόσμου.

Τα έργα εκτίθενται και σήμερα Κυριακή 30/11 από τις 10.00 π.μ. έως τις 13.00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Μεσογείων 415-417, ισόγειο).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.