Ο Γιώργος Οικονόμου εύχεται προς όλους τους μαθητές που είναι υποψήφιοι στις φετινές Πανελλαδικές καλή δύναμη

Έχοντας ολοκληρώσει μία διαδρομή γνώσης και εμπειρίας στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, τα παιδιά μας που καλούνται να συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, διεκδικούν μια θέση στο αύριο, μέσα από την πορεία που εξασφαλίζει η Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Τους εύχομαι από καρδιάς να επιτύχουν στους στόχους τους και να εκπληρώσουν τα όνειρά τους, δημιουργώντας έτσι τις βάσεις για την μελλοντική τους σταδιοδρομία. την επαγγελματική και την κοινωνική τους καταξίωση. Να δώσουν την δική τους «μάχη»με πίστη και αυτοπεποίθηση και να τα καταφέρουν. Παράλληλα, όμως, θα πρέπει να γνωρίζουν πως τα όνειρα δεν ξεκινούν και τελειώνουν μόνο μέσα από αυτή την διαδικασία και ευκαιρίες θα δοθούν πολλές στη ζωή τους.

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθώ και στην προσπάθεια που έχουν κάνει εκπαιδευτικοί και γονείς για να φτάσουν τα παιδιά μας στις εξετάσεις. Σε πολύ δύσκολες συνθήκες και συγκυρίες, έδωσαν τον δικό τους «αγώνα» και στάθηκαν δίπλα τους με κάθε τρόπο.

Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε ότι αυτά τα παιδιά συμμετέχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, έχοντας περάσει μέσα από μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, με την πανδημία να έχει αλλάξει πλήρως το πρόγραμμά τους και την ζωή τους. Αυτό όπως αντιλαμβανόμαστε όλοι δημιουργεί πρόσθετο άγχος, αλλά ταυτόχρονα προσδίδει ιδιαίτερη αξία στην προσπάθειά τους. Θα πρέπει όλα τα παιδιά να γνωρίζουν πως εμείς σεβόμαστε  και στηρίζουμε αυτή την προσπάθειά, θα είμαστε στο πλευρό τους σε κάθε βήμα και θα κάνουμε ότι μπορούμε για τους δώσουμε ελπίδα και προοπτική για ένα καλύτερο μέλλον.
           
                         Γιώργος Οικονόμου
                        Δημοτικός Σύμβουλος
        Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
          “Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή”
   


Με εκτίμηση

Γιώργος Οικονόμου