Μεγάλη νίκη του Α.Ο Πηγάσου Αγίας Παρασκευής με 6-3 στην Σάμο

Σάμος, Βαθύ. Πανέμορφος τόπος. Ένα νησί που όλοι οι Έλληνες πρέπει να περάσουμε από εκεί. Πράσινη…γη, σμαραγδένια νερά!!!! Φιλόξενοι άνθρωποι !!!! Παλεύουν και αυτοί όπως και πολλοί άλλοι ακρίτες να κρατήσουν την Ελλάδα εκεί…εκεί…που την παρέλαβαν από τους παππούδες τους!!!! Μας “αντάμωσε” λοιπόν η αγάπη μας για το ίδιο άθλημα, με τα παιδιά της Σάμου, που κάνουν μια συγκινητική προσπάθεια να καταφέρουν ότι μπορούν καλύτερο . Φιλόξενοι όλοι τους, να κάνουν ότι μπορούν για την καλύτερη οργάνωση, τη διαμονή μας και ότι άλλο χρειαστεί για να νιώσουμε οικεία και φιλικά!!!

Ευχαριστούμε πολύ τον Δημήτρη Δαγκλή από την ομάδα της Σάμου, που ότι και να του ζητήθηκε, έψαξε και βρήκε λύση!!! Αξίζουν δε ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ, στην τεχνική και διοικητική ηγεσία της Σάμου για το ήθος που μεταλαμπαδεύουν στους αθλητές τους.

Στους ίδιους τους αθλητές που μετουσιώνουν όλη αυτή την παιδεία στην πράξη!!! Στα αμιγώς αγωνιστικά θέματα η ομάδα μας, Πήγασος Αγίας Παρασκευής, παρατάχθηκε με 7 αθλητές αποστολή, λόγω της απόστασης και των οικονομικών θεμάτων που “συνοδεύουν” τέτοια ταξίδια!!!! Κατέκτησε το πρώτο τρίποντο με σκορ 3-6 σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με ήθος και ΣΕΒΑΣΜΟ στο παιχνίδι και τους εντός και μόνο… αντιπάλους μας. Οι αθλητές μας έμειναν συγκεντρωμένοι στο στόχο τους και κυνήγησαν τη νίκη!!! Έχοντας μόνο 2 αλλαγές!!! Αξίζουν συγχαρητήρια, είναι όλα νέα παιδιά με ήθος και κέφι για αυτό που κάνουν. Τα ίδια χαρακτηριστικά διέπουν και την υπόλοιπη μισή ομάδα που αφήσαμε πίσω μας..

… Η δημοτική αρχή πρέπει να ενσκήψει πάνω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ερασιτεχνικά σωματεία της πόλης και να σταθεί αρωγός στις προσπάθειες τους, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο!!!! Αναμένουμε τις πράξεις!!!!

Samos futsal-Α.Ο Πήγασος Αγίας Παρασκευής 3-6

Η σύνθεση της ομάδος μας ήταν 1. Νικόλας Χαραλαμπίδης τερματοφύλακας 2. Αλεξάνδρος Χαραλαμπίδης 3. Καπρής Βασίλης 4.Σουλής Δημήτρης (3 τέρματα) 5.Μποντιώτης Θανάσης (2 τέρματα) 6. Μαργαρίτης Δημήτρης 7. Τσιριγώτης Δημήτρης (1 τέρμα)

Coach Αυγουστίνος Κάτσαρης. Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους αθλητές. Καλή συνέχεια εύχομαστε στους ακρίτες μας!!!

Ο πρόεδρος

Γιάννης Μαραγκός

“Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους ΝΙΚΑΣ!!!!!Μαχάτμα Γκάντι