Νίκος Ζόμπολας: Έχω εμπειρία, ανεξαρτησία και πρωτίστως είμαι έντιμος και αποτελεσματικός

Ξεκίνησα να ασχολούμαι με τα κοινά, παράλληλα με τη δουλειά μου, θεωρώ σημαντικό να έχεις παιδιά όταν ασχολείσαι με τα κοινά, γιατί τα βλέπεις όλα πιο ρομαντικά και με στόχο τους νέους.

Την δουλειά μου δεν την αφήνω και δεν την παραμερίζω σε καμία περίπτωση και δεν πρόκειται, αυτό με ξεχωρίζει από πολλούς. Έχω ανεξαρτησία, εμπειρία και ξέρω τι μου γίνεται.

Έχω δυο βασικές αρχές, να είμαι έντιμος και αποτελεσματικός. Να δίνω λύσεις και να κάνω τους πολίτες πιο χαρούμενους.

Δεν μου αρέσει να διχάζω, οι παλαιότεροι το κάνουν καλύτερα. Έχω όμως κάποιες απόψεις για όλα.

Καθημερινά εξυπηρετώ πολίτες να μπορούν να ζουν πιο αρμονικά στην πόλη μας και να γίνεται η ζωή τους πιο άνετη και λειτουργική, θα φθάσω μέχρι και στην κεντρική πολιτική εξουσία για να το καταφέρω.

Ξεκίνησα στον δήμο πίσω από κάποιους, παρόλο που έχω μεγαλύτερη και πολύπλευρη εμπειρία στα κοινά από πολλούς, ακόμα και μεγαλύτερους, αλλά κάλυψα πολλά βήματα γρήγορα και αυτό το γνωρίζουν όλοι και οι αντίπαλοι και οι αυτοί που συμπορεύονται μαζί.

Οι χειρότεροι εχθροί είναι πάντα από μέσα, να το ξέρετε.Το πως θα πορευτώ θα δείξει τα επόμενα χρόνια, πάντως δεν έχω ανάγκη από δεκανίκια και πλάτες, έχω αυτοτέλεια, οπότε θα το δούμε.Δεν πίστευα όμως ποτέ ότι ανά πάσα στιγμή θα κινδυνεύω να διαστρεβλωθεί από διάφορους του δήμου δηλώσεις μου ή απόψεις μου και μάλιστα του παρελθόντος, δεν ασχολούμαι όμως με ακαθαρσίες για να μην λερωθώ κι εγώ.

Ψάχνουν να βρουν το παραμικρό για να μου επιτεθούν γιατί προφανώς με θεωρούν απειλή, αλλά δεν βρίσκουν τίποτα αξιόλογο.

Το επόμενο διάστημα θα «ξεσκεπάζω» πολλούς που είναι βαρίδια για να πάει μπροστά ο Δήμος μας, θα τους απογυμνώνω.

Από την άλλη αισθάνομαι δυνατός και με βοηθάτε να συνεχίσω ακόμα πιο δυνατά το έργο για το οποίο με εκλέξατε αν κρίνω από αυτά που μου λέτε στο δρόμο, αν κρίνω από την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε καθημερινά.

Συνεχίζουμε εμπρός και δυνατά

Νικόλαος Ζόμπολας

Αντιδήμαρχος Νεολαίας