Με τη εξαιρετική Φιλαρμονική Ραφήνας – Πικερμίου ξεκίνησε η “1η Συνάντηση Φιλαρμονικών” (VD)

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) θεσμοθέτησε από φέτος την ετήσια εκδήλωση με τίτλο «Συνάντηση Φιλαρμονικών».

Η “1η Συνάντηση Φιλαρμονικών” Αγίας Παρασκευής έκανε πρεμιέρα απόψε (14/9/2021)  με τη εξαιρετική Φιλαρμονική Ραφήνας – Πικερμίου με μαέστρο τον Αρχιμουσικό  Γιώργο Καλούδη.

Η κεντρική πλατεία γέμισε με κατοίκους που απόλαυσαν μια μουσική βραδιά με τραγούδια έντεχνα και λαϊκά, γνωστών Ελλήνων συνθετών. Στο τέλος, έγινε ένα μικρό αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη. Ερμηνευτές ήταν η Δέσποινα Μανέα και ο Αλέξανδρος Φωτιάδης.

Η εκδήλωση έγινε παρουσία του Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά και του προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ κ. Σπύρου Παπασπύρου. Μεταξύ των παρόντων ήταν και ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Παπαμιχαήλ

Αύριο Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021, στις 8 μ.μ. σειρά έχει η Δημοτική Φιλαρμονική Μαρκόπουλου. Διευθύνει ο Αρχιμουσικός Αντώνης Καρατζίκης.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα ΕΔΩ

Η διοργάνωση γίνεται με την οικονομική στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Στόχος είναι η καθιέρωσή της και μάλιστα η ανάπτυξή της με τη συμμετοχή περισσότερων Φιλαρμονικών κάθε φορά, όπως τόνισε ο κ. Παπασπύρος στον χαιρετισμό που απηύθυνε.