Κάλεσμα Συστράτευσης, Ενότητας και Συμμετοχής

Φίλες και φίλοι

Τιμώντας την εμπιστοσύνη σας αποφάσισα να θέσω, εκ νέου, υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγίας Παρασκευής στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου.

Στόχος και προτεραιότητά μου είναι να δώσουμε ξανά όλοι μαζί την μάχη για το παρόν και μέλλον, την οργανωτική και πολιτική επιτάχυνση, με αίσθημα ευθύνης, ενότητας και ομοψυχία.

Να συνεχίσουμε τις πολυεπίπεδες δράσεις μας και την κοινωνική μας προσφορά σε τοπικό – και όχι μόνο επίπεδο. Από τις εσωκομματικές εκλογές του 2018 έως και σήμερα, η τοπική μας οργάνωση βρέθηκε στο πλευρό του πολίτη και δημότη σε όλες τις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίσαμε, λόγω και της πανδημίας, ως ελληνική κοινωνία,προσφέροντας με κάθε τρόπο την βοήθειά μας.Αγαπητοί φίλοι, με εμπειρία, αγώνες και ορατό αποτέλεσμα, όλα αυτά τα χρόνια, υπηρετώ ανιδιοτελώς την παράταξη και την πόλη μας. Αυτήν την αμοιβαία εμπιστοσύνη αλλά και προτίμηση στο πρόσωπό μου, ζητώ να την εκφράσετε με την ψήφο σας ώστε να συνεχίσουμε το έργο μας. Άλλωστε, όλα εκείνα που μας ενώνουν για τον κοινό σκοπό, είναι απείρως περισσότερα από εκείνα που τυχόν μας χωρίζουν.

Είναι εκείνα που χαλυβδώνουν την πίστη και την θέλησή μας, για να κάνουμε το κοινό μας σπίτι την Νέα Δημοκρατία ακόμα μεγαλύτερο, ακόμα καλύτεροΚάνουμε ηλεκτρονική εγγραφή, Στηρίζουμε,

Ψηφίζουμε, Συνομιλούμε με την κοινωνία, Συμμετέχουμε ενεργά στο κοινό μας μέλλον.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ.Τ.Ο ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ