Αρχική ΣΥΛΛΟΓΟΙ-ΦΟΡΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ Συνάντηση με την «Νέα Αρχή» είχε ο Σύλλογος Πευκακίων με...

Συνάντηση με την «Νέα Αρχή» είχε ο Σύλλογος Πευκακίων με θέμα το «master plan» στο Αθλητικό Κέντρο και την παρουσίαση από τον Δήμο

Ο Σύλλογος Πευκάκια Αγίας Παρασκευής η “Αναγέννης” ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, την πρώτη από μία σειρά επαφών με τις πολιτικές παρατάξεις που απαρτίζουν το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας.

Το ξεκίνημα έγινε με την “Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή” και τον Πρόεδρο της κ. Οικονόμου, τον Γεν. Γραμματέα του Δημ. Συμβουλίου κ. Ρέγα και το μέλος κ. Μουρίκη.

Τον Σύλλογο μας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Λαμπρινάκης και ο Αν. Γραμματέας κ. Γιώτας.

Συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν τη συνοικία μας, αλλά κυρίως επικεντρωθήκαμε στο θέμα του Αθλητικού Κέντρου Πευκακίων, με αφορμή την παρουσίαση του master plan από πλευράς του Δημάρχου κ Ζορμπά.

Ένα master plan που όπως παρουσιάστηκε έχει πολλά νομικά κενά και δεν συνάδει με το τι ο Σύλλογος Πευκακίων και οι κάτοικοι ζητούν.

Λέμε ναι στις αθλητικές εγκαταστάσεις που τόσο έχει ανάγκη η νεολαία της Αγίας Παρασκευής, ναι στη διατήρηση του πράσινου και φυσικά όχι σε όλα αυτά που παρουσιάστηκαν στη μακέτα του master plan και φυσικά καμία συμμετοχή ιδιώτη στη κατασκευή και εκμετάλλευση του.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό και ειλικρινές κλίμα, ανταλλάχθηκαν απόψεις και όποιες τυχόν διαφωνίες υπήρξαν, δεν είναι ικανές να αποτρέψουν μία αίσια έκβαση για το θέμα που μας προβληματίζει.

Ο Σύλλογος θα ενημερώσει τα μέλη του για τις θέσεις των πολιτικών παρατάξεων που αφορούν το Αθλητικό Κέντρο, στην Εκλογοαπολογιστική.

Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Νοεμβρίου 2021 εν όψει των Εκλογών της 12ης Δεκεμβρίου 2021.