Γιώργος Οικονόμου – Θέτει θέμα χώρου για την 1η συνεδρίαση στο Δ.Σ ο χώρος είναι »ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ»

Αγαπητέ προεδρεύοντα στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλη  Σάρκουλα και αγαπητή Πρόεδρε Ευπρέπεια Καψοκεφάλου σας καλώ να επανεξετάσετε άμεσα, ειδικότερα το θέμα του χώρου της δια ζώσης συνεδρίασης την Κυριακή 9 Ιαν. 2022 αλλά και γενικότερα το θέμα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο χώρος που συνεδριάζουμε είναι ακατάλληλος. Το θέμα αυτό έχει τεθεί από όλους σχεδόν τους δημοτικούς συμβούλους και τις παρατάξεις και αφορά πέραν της αμεσότητας και της εύρυθμης λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, στην προστασία της υγείας μας.

Όπως καλά γνωρίζετε το αμφιθέατρο του ΕΠΑΛ πληροί όλες τις προϋποθέσεις, ώστε να τηρηθούν τα υγειονομικά μέτρα και οι απαιτούμενες αποστάσεις. Διαπιστώσαμε επίσης όλοι ότι σε αυτόν τον χώρο πραγματοποιήθηκαν αρκετές εκδηλώσεις και συνεδριάζει το Δημοτικό Λαϊκό Πανεπιστήμιο της Αγίας Παρασκευής!!!

Δεν είναι επομένως καμία δικαιολογία, από αυτές που επικαλεστήκατε στο παρελθόν, αποδεκτή και ανεκτή, σε μία περίοδο μάλιστα υπερμετάδοσης του ιού και έξαρσης της πανδημίας. Περιμένω την ανταπόκρισή σας και καλώ και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να πάρουν θέση.

ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ.


Με εκτίμηση

Γιώργος Οικονόμου

Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή