Β. Ζορμπάς προς Γ. Σταθόπουλο – Ειπώθηκαν ψέματα πολλά, Δεν χρωστάω κύριε Σταθόπουλε

Αυτό το κείμενο έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο “facebook” ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς

Κύριε Γιάννη Σταθόπουλε, τέως δήμαρχε Αγίας Παρασκευής, Ομολογώ,ότι μου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη η ανάρτησή σας με τίτλο , ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝΕ….

Δεν χρωστάω κύριε Σταθόπουλε και αυτό θα ήθελα να το γνωρίζετε. Η επόμενη έκπληξή μου και μεγαλύτερη , είναι το πως ένας άνθρωπος , που είναι πάνω από 24 χρόνια στο ΔΣ και έχει διατελέσει και πέντε χρόνια δήμαρχος , δεν γνωρίζει , ότι για οποιαδήποτε ενέργεια , σαν αυτή που αναφέρετε , πρέπει να είναι ενήμερος ο δήμος , ο οποίος έχει και το συντονισμό .

Μου ζητάτε να ζητήσω συγγνώμη , που εκτός από τον συντονισμό και ενώ εκοβα , μάζευα δέντρα στους δρόμους για να βοηθήσω τους υπαλλήλους μας , κάτι που ανεφερε μόνο η κυρία Γάκη , η οποία με είδε , δεν έβγαζα φωτογραφίεςνα ανεβάσω στο fb.

Είχα όμως πιό σοβαρά πράγματα να κάνω. Σε μιά τόσο σφοδρή και πρωτόγνωρη κακοκαιρία, όχι μόνο για την πόλη μας, προτεραιότητα είχε ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ .Αυτός που έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο , ο ηλικιωμένος σε ξενοδοχείο , ο ασθενής που χρειάζεται φαρμακα , να γίνει διάνοιξη δρόμων , για συνδέσει ο ΔΕΔΗΕ ρεύματα , με τις όποιες παραλείψεις και καθυστερήσεις που μπορούν να προκύψουν.

Όσο για το σχολείο , που το έχετε κάνει περιφερόμενο λάβαρο, θα σας πω τα εξής. Μετά απο κυριολεκτικά πολυήμερη μάχη με τα χιόνια, ήρθε η ώρα που έπρεπε να ανοίξουν τα σχολεια.Από τα 34 σχολεία , μόνο δύο είχαν προβλήματα .

Είμασταν από τα χαράματα εκεί με τα συνεργεία να καθαρίζουν τα χιόνια και τα κλαδιά. Είχαμε συνεννοηθεί με την διευθύντρια να έχουν υπό πλήρη επίβλεψη τα παιδιά, ώστε να είναι απολυτα ασφαλή .

Τονίζω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΣΦΑΛΗ !!!! ΤΟ πιό εύκολο για μένα , ήταν να παραμείνει το σχολείο κλειστό . Θεώρησα όμως πως ήταν καλύτερο να ανοίξει, γιατί δεν διαθέτουν όλες οι οικογενειες κάποιον να κρατήσουν τα παιδιά . Και μιλαμε για παιδιά δημοτικού. Και πάντα με απόλυτη προτεραιότητα την ΑΣΦΑΛΕΙΑ τους .

Δε χρειάζεται δε να αναφέρω πόση εκπληξη μου προκάλεσε η ύπαρξη 5!!! τηλεοπτικών συνεργείων έξω από το σχολείο !!!! Επίσης, γιατί τόση αντίδραση για την επιστολή που σας έστειλα ; Τους δρόμους που καθαρίσατε σας ζήτησα για το οποίο εσείς οφείλατε να έχετε ενημερωσει το δήμο.Διαφήμιση θα κάνατε , αφουύ όλοι βλέπουμε πόσο πολύ την αποζητάτε.Πολύς θόρυβος πολύς. Επειδή διοικώ , κατι που ειναι απαιτητικό και χρονοβόρο δεν θα αναλωθώ ξανά σε άσκοπες απαντήσεις .

Εσείς που έχετε χρόνο για φωτο και αναρτήσεις, μπορείτε να συνεχίστε . Τέλος, εσείς ως γιατρός ,εάν διευθύνατε ένα νοσοκομείο και ερχόταν ένας εθελοντής , θα έπρεπε να παρουσιαστεί σε σας που έχετε τον συντονισμό για να τον κατευθύνεις ή να προβεί από μόνος του σειατρικές πράξεις ;;;

Σας εύχομαι καλή συνέχεια .