Ο Γιώργος Οικονόμου στην εκπομπή “Διάλογο με την Αυτοδιοίκηση” με την Φωτεινή Βρύνα (VD)

Στην εκπομπή «Διάλογο με την Αυτοδιοίκηση» της Φωτεινής Βρύνα συμμετείχε ο επικεφαλής της «Νέας Αρχής για την Αγία Παρασκευή» και δημοτικός σύμβουλος, κ. Γιώργος Οικονόμου.

Με την ιδιότητά του ως Αντιπτέραρχος ε.α. ο κ. Οικονόμου μετά από ερώτηση της κ. Βρύνα για τις σχέσεις με την Τουρκία, απάντησε ότι πάντα υπάρχουν επιφυλάξεις και ο κίνδυνος ειδικά τώρα είναι ορατός. Αναφέρθηκε επίσης στην ομιλία του πρωθυπουργού στο Κογκρέσο των ΗΠΑ και στην ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας μας.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις άσχημες συνθήκες που επικρατούν στο αμαξοστάσιο του Δήμου, στην αποπεράτωση του κολυμβητηρίου και στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας «Ελπίδα» από το δήμο.

Συζήτηση έγινε σχετικά με την ανέγερση του νέου Δημαρχείου, την αντιπυρική περίοδο και ασκήθηκε κριτική στην υφιστάμενη δημοτική Αρχή.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων