Νίκη των Πολιτών: Απαράδεκτη και απειλητική η επιστολή του ΠΑΟΔΑΠ προς την ομάδα της Αγίας Παρασκευής

Ως «απαράδεκτη» και «απειλητική» χαρακτηρίζει την πρόσφατη επιστολή του προέδρου του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) Σπύρου Παπασπύρου προς την ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης η παράταξη του τέως δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου.

«Ο μεγάλος στόχος της ομάδας ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής, της ιστορικής ΣΑΝΤΑ, έγινε πραγματικότητα και η ομάδα επέστρεψε στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Δυστυχώς, όμως, τις μέρες που η ομάδα έδινε τους δύσκολους, αγώνες της ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου μας-ΠΑΟΔΑΠ κ. Παπασπύρος έστελνε επιστολή όπου, ούτε λίγο ούτε πολύ, απειλούσε με στέρηση έδρας την ομάδα μας» σημειώνει η παράταξη Νίκη των Πολιτών στη σχετική ανακοίνωσή της, που φέρει τον τίτλο «Απαράδεκτη απειλητική επιστολή του προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ», και προσθέτει:

«Για την ακρίβεια, επικαλούμενος την ρίψη βαρελότων και άλλες μικροπαραβάσεις κάποιων ολίγων, απείλησε επί λέξει ότι “θα αναγκαστεί να λάβει μέτρα κατά της ομάδας όπως την ανάκληση της παραχωρήσεως του γηπέδου”. Αυτή η τελευταία πρόταση είναι απαράδεκτη για πρόεδρο Οργανισμού έναντι ενός ιστορικού Συλλόγου του Δήμου μας.

Γι’ αυτούς τους λόγους απαιτούμε την άμεση ανάκληση της επιστολής και ιδιαίτερα της τελευταίας παραγράφου, με ταυτόχρονη συνάντηση των Διοικητικών Συμβουλίων ΠΑΟΔΑΠ και Ομάδας Ποδοσφαίρου για διευθέτηση των όποιων θεμάτων υπάρχουν».

Ανεξάρτητη Δημοτική παράταξη – Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.