Με θέατρο ξεκινούν σήμερα, 15 Ιουνίου, οι 5θήμερες εκδηλώσεις στη βίλα Ιόλα

Ξεκινούν σήμερα 15 Ιουνίου οι 5θήμερες εκδηλώσεις του Δήμου Αγίας Παρασκευής στη βίλα Ιόλα, αφιερωμένες στα 35 χρόνια από το θάνατο του μεγάλου συλλέκτη έργων τέχνης.

Η έναρξη γίνεται με το θεατρικό έργο ” ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ” το οποίο είναι μια ιδιόμορφη θεατρική δημιουργία του γνωστού Χριστόφορου Αντωνιάδη που επίσης ο ίδιος πρωταγωνιστεί, βασισμένη στο βίο του Αγίου. Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν μέχρι και την Κυριακή 19 Ιουνίου με θέατρο και κινηματογράφο.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, ιδιοκτήτης πλέον της βίλας, ξεκινά την ανάπλασή της και φιλοδοξεί να δημιουργήσει σε αυτήν ένα Πολιτιστικό Κέντρο Τεχνών παγκόσμιας εμβέλειας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, χρειάζεται μόνο προκράτηση για λόγους προγραμματισμού στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  buytickets.at/iolas2022 για όλες τις ημέρες.

Ώρα έναρξης 9:30 μμ.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων πατήστε την αφίσα που ακολουθεί.

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.