Οι «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» γιόρτασαν τα 4 χρόνια της ανανεωτικής και ανατρεπτικής δράσης τους

Μπορεί να απουσίασε ο επικεφαλής Γιάννης Μυλωνάκης, καθώς «χτυπήθηκε» από τον κορωνοϊό, αλλά αυτό δεν στέρησε σε τίποτα το κέφι, τη χαρά και τη ζωντάνια που επικράτησε στο πάρτι των μελών και των φίλων της δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής», οι οποίοι συναντήθηκαν το Σάββατο 18 Ιουνίου στο Fouzer για να γιορτάσουν τα 4 χρόνια από τη δημιουργία της πιο πολυσυλλεκτικής, ανανεωτικής και ανατρεπτικής παράταξης της πόλης.
Μαζί με τον επικεφαλής των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ την όμορφη βραδιά έχασε -επίσης
λόγω κορωνοϊού- ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Λογοθέτης, αλλά όχι και οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Κρητικίδης, Άννα Γάκη και Πέτρος Διακογιάννης, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία για χαλαρή κουβέντα με τα μέλη και τους φίλους της παράταξης, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τη ζωντανή μουσική που συνόδευσε τη διασκέδασή τους.
Εξάλλου, «η βραδιά δεν είναι για πολιτικούς λόγους, είναι μια βραδιά χαράς και διασκέδασης» όπως είπε στην παρέμβασή του ο Γιάννης Μυλωνάκης, μέσω διαδικτύου από το σπίτι του, αφήνοντας ωστόσο και το πολιτικό του μήνυμα.
«Με χαροποιεί το γεγονός ότι καταφέραμε να βρεθούμε όλοι μαζί και να
γιορτάσουμε τα 4 χρόνια Αλλάζουμε. 4 χρόνια τα οποία ήταν πολύ γεμάτα ακόμα και μέσα στην περίοδο της πανδημίας, με σημαντικές παρεμβάσεις. 4 χρόνια τα οποία έδειξαν στην πόλη της Αγίας Παρασκευής ότι υπάρχει και εναλλακτικός δρόμος, πως το νέο είναι εδώ, ξεπερνώντας τις αντιλήψεις του χθες και γίνεται σιγά σιγά ολοένα πιο αποδεκτό από τους πολίτες αυτής της πόλης» σημείωσε ο επικεφαλής της «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ», προσθέτοντας:
«Θέλω να είστε σίγουροι ότι όχι μόνο τα προηγούμενα 4 χρόνια, αλλά και τα
επόμενα 14 χρόνια οι “Αλλάζουμε” κάθε μέρα θα αποκτούν γερούς δεσμούς με την κοινωνία, θα γίνονται πιο δυνατοί και θα βρίσκουν εναλλακτικούς τρόπους να προσεγγίζουν τα θέματα που αφορούν την πόλη, πάντα με ολοκληρωμένες προτάσεις και νηφάλιο λόγο».

———

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.