Γ. Μυλωνάκης: Κάτι… Αλλάζει στην Αγία Παρασκευή

Οι κάτοικοι σε Νέα Ζωή και Τσακό «αγκάλιασαν» τη δράση «Ακούμε τις γειτονιές»

Με την επίσκεψη στην πλατεία Μικράς Ασίας στον Τσακό, τη Δευτέρα 4 Ιουλίου, ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση της μεγάλης δράσης «Ακούμε τις γειτονιές», που πραγματοποιεί η δημοτική παράταξη «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής», δίνοντας τον πρώτο λόγο στους πολίτες.

 Δεκάδες συνδημότες μας έσπευσαν να συμπληρώσουν διαδικτυακά, μέσα από την ειδική εφαρμογή, τα ερωτηματολόγια για τις γειτονιές τους, ενώ μεγάλη ήταν η συμμετοχή και στις διά ζώσης συναντήσεις των μελών της παράταξης με τους κατοίκους, οι οποίοι πρόθυμα συμμετείχαν στη μεγάλη δράση μας.

«Ολοκληρώνοντας τη δεύτερη φάση της δράσης μας “Ακούμε τις γειτονιές”, που κάλυψε τις περιοχές Νέα Ζωή και Τσακός, είμαστε πια βέβαιοι ότι κάτι Αλλάζει στην Αγία Παρασκευή. Όλο και περισσότεροι συνδημότες μας συνειδητοποιούν ότι μόνο με τη δική τους κινητοποίηση και συμμετοχή μπορούμε να απαλλαγούμε από το παλιό και να φέρουμε νέο, φρέσκο αέρα στην πόλη και στις γειτονιές μας» δήλωσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής» Γιάννης Μυλωνάκης και πρόσθεσε:

«Συνεχίζουμε σταθερά να ακούμε τους δημότες, να σχεδιάζουμε για τους δημότες, να διεκδικούμε μαζί με τους δημότες. Η επαφή μας με την κοινωνία ήταν, είναι και θα παραμείνει καθημερινή, γιατί πιστεύουμε ότι μόνο όταν ζεις από κοντά την καθημερινότητα των συμπολιτών σου μπορείς να είσαι χρήσιμος σε αυτούς.

Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής μας Κώστα Κρητικίδη, Άννα Γάκη, Γιάννη Λογοθέτη και Πέτρο Διακογιάννη, καθώς και τα μέλη μας Γιώργο Σάρρα, Ορέστη Κύρτση, Γιάννη Πατάκα, Γιώργο Γαλανόπουλο, Τάνια Νικολούλια, Ηλία Μπακόλα, Λιάνα Σιούλα, Χρήστο Πένητα, Κώστα Γαλέα, Ελισάβετ Πετσατώδη, Νίκο Βλάχο, Θανάση Δουφεξή, Μυρσίνη Ζαφειράκη και τα υπόλοιπα μέλη της παράταξης, οι οποίοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την επιτυχημένη υλοποίηση της πρωτοβουλίας μας.

Η δράση “Ακούμε τις γειτονιές”, μετά από μία σύντομη ανάπαυλα λόγω της καλοκαιρινή περιόδου, θα συνεχιστεί από το φθινόπωρο στο Κοντόπευκο και στον Άη Γιάννη.

Πάρε κι εσύ μέρος στη μεγάλη δράση “Ακούμε τις γειτονιές”. Η φωνή σου έχει δύναμη, κάνε την να ακουστεί!».

Τα ενδιαφέροντα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από τις απαντήσεις των πολιτών σε Νέα Ζωή και Τσακό θα παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Ιουλίου, για την οποία θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων