Τακτική συνεδρίαση με Τηλεδιάσκεψη στις 27/7

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν. 4555/18 σας προσκαλώ σε Τακτική Συνεδρίαση του Σώματος η οποία θα διεξαχθεί με τηλεδιάσκεψη  κατά τα οριζόμενα στο άρθ. 78 του Ν. 4954/2022,στις 27.07.2022 ημέρα Τετάρτη  και ώρα 19.00 με θέματα:

  1. Έγκριση 7ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος Οικονομικού Έτους 2022 (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Τ. Κωστόπουλος).
  2. Λήψη απόφασης για την έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Π.Ε. Πευκάκια (εισήγηση: Πρόεδρος Ε.Π.Ζ. – Δήμαρχος κ. Β. Ζορμπάς).
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων επί της οδού Κοντόπουλου. (εισήγηση: Πρόεδρος Ε.Π.Ζ. – Δήμαρχος κ. Β. Ζορμπάς).
  4. Xορήγηση αδείας στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος για επαναδιαγράμμιση και εγκατάσταση ειδικού φωτισμού στην διασταύρωση των οδών Γραβιάς και Αγ. Ιωάννου. . (εισήγηση: Πρόεδρος Ε.Π.Ζ. – Δήμαρχος κ. Β. Ζορμπάς).
  5. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση θέσης στάθμευσης επί της οδού Κύθνου έναντι του αρ. 4, για αποκλειστική χρήση από συγκεκριμένο όχημα ΑμεΑ. . (εισήγηση: Πρόεδρος Ε.Π.Ζ. – Δήμαρχος κ. Β. Ζορμπάς).

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.