Ενημέρωση Δημάρχου προς τους επικεφαλής των παρατάξεων για το θέμα του νέου Δημαρχιακού Μεγάρου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (2/9/2022) το μεσημέρι η συνάντηση που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς, με τους επικεφαλής των παρατάξεων της πόλης μας, προκειμένου να τους ενημερώσει για το πρόβλημα που έχει προκύψει στις εργασίες ανέγερσης του νέου Δημαρχιακού Μεγάρου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης/ενημέρωσης, που πραγματοποιήθηκε σε συναινετικό κλίμα αντηλλάγησαν απόψεις από όλες τις πλευρές.

Τέλος, συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί και νέα συνάντηση, τη Δευτέρα 5/9/2022 παρουσία και της νομικής Υπηρεσίας του Δήμου.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.