Συνάντηση του κ. Τάρλα και επαγγελματιών με τον Δήμαρχο για το θέμα της Αγίας Τριάδος και την μελέτη του «ΣΒΑΚ»

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Προέδρου Μάκη Τάρλα και της ΕΝΕΒΑΠ και των περισσότερων επαγγελματιών της Αγίας Τριάδος με τον Δήμαρχο και τον εκπρόσωπο της εταιρείας που κάνει την μελέτη ΣΒΑΚ για τον Δήμο Αγιάς Παρασκευής.

Ενημερωθηκαμε, θέσαμε τους προβληματισμούς μας και τις θέσεις μας και προς το παρόν ακούσαμε αυτό που θέλαμε, να μην περιλαμβάνει η μελέτη για τα Πευκακια της Αγίας Τριάδος.Μας υποσχέθηκε ο Δήμαρχος πως θα γίνει διαβούλευση όταν είναι ολοκληρωμένη η μελέτη για όλη την πόλη και όχι αποσπασματικά όπως πήγε να γίνει.

Συνεχίζουμε, έχουμε να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια ώστε να κερδίσουμε το καλύτερο για την αγορά αλλά και για μια πιο ασφαλή πόλη.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.