Μήνυμα Δημάρχου, κ. Βασίλη Ζορμπά, εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς

“Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο κουδούνι της χρονιάς φτάνει στο τέλος της. Τα δύο προηγούμενα χρόνια ήταν πολύ δύσκολα. Για όλους μας. Αλλά πιο πολύ απ’ όλους για τους ίδιους τους μαθητές. Για τα παιδιά εκείνα που στερήθηκαν την ευκαιρία για μια φυσιολογική σχολική, νεανική ζωή. Στερήθηκαν βιώματα, εμπειρίες, αλλά και την πρόσβαση σε μια κανονική μαθητική ζωή.

Τα δύσκολα φαίνεται πως πέρασαν. Πλέον με «όπλα» μας την εμπειρία αλλά και την απαιτούμενη προσοχή θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Το τμήμα Παιδείας του Δήμου μας, μαζί με τις Σχολικές Επιτροπές, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού έκανε ό,τι ήταν απαραίτητο προκειμένου οι μαθητές της πόλης μας να επιστρέψουν στα σχολεία τους χωρίς προβλήματα και ελλείψεις.

Σύσσωμη η Δημοτική Αρχή, θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των γονέων και των εκπαιδευτικών. Για οτιδήποτε χρειαστούν. Μα πάνω απ όλα θα είμαστε δίπλα στα παιδιά μας για να συνδράμουμε στο να κάνουν  το όνειρό τους πραγματικότητα.

Να αλλάξουν αυτόν τον κόσμο.

Καλή σχολική χρονιά και καλή δύναμη σε όλους!”

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΡΜΠΑΣ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.