Α.Σ.Α.Π.: Αγωνιστικό Δελτίο Τύπου του Σαββατοκύριακου 18 & 19 Σεπτεμβρίου

Το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Σεπτεμβρίου οι αθλητές της SantaRunningTeam συμμετείχαν στο 1ο Νυχτερινό Ελάφι Βαρυμπόμπης και οι ποδηλάτες του Α.Σ Αγίας Παρασκευής στον 7ο Γύρο Χαλκίδας στην ατομική χρονομέτρηση και στο Gran-FondoΧαλκίς.

1ο Νυχτερινό Ελάφι Βαρυμπόμπης

Ο αθλητικός σύλλογος ΑΓΩΝ διοργάνωσε τον βραδινό αγώνα ορεινού τρεξίματος Νυχτερινό Ελάφι Βαρυμπόμπης. Μια διαδρομή 10χλμ από τον Δημήτρη Διονυσόπουλο. Η σήμανση της διαδρομής αποτελούνταν από ειδικά φωσφορικά φανάρια και ότι χρειάζονταν  για την ασφαλή διεξαγωγή  του αγώνα. Η διαδρομή αποτελούταν από 80% δασικό δρόμο και 20% μονοπάτι.

Η ομάδα μας αποτελούταν από τον Γιώργο Αρνόκουρο με χρόνο 1:08:45.487 και τον Μιχάλη Παπαδόπουλο με χρόνο 1:13:15.967.

7ο Γύρος Χαλκίδας – Ατομική Χρονομέτρηση

Ο Αθλητικός Όμιλος ΘΗΣΕΑΣ και η Ποδηλατική Ένωση Παλαίμαχων Αθλητών, στo πλαίσιo του 7ου Ποδηλατικού Γύρου Χαλκίδας, διοργάνωσαν τον αγώνα Ατομικής Χρονομέτρησης στην ποδηλασία Δρόμου, στις κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων, και Μάστερς Ανδρών και Γυναικών και Sportive Ανδρών και Γυναικών.

Οι ποδηλάτες του Α.Σ Αγίας Παρασκευής έκαναν έντονη την παρουσία τους με εξαιρετικές επιδόσεις και υψηλές θέσεις στην κατάταξη.

Ο Βασίλης Κόρδας έλαβε την 3η θέση στην κατηγορία masters Β1 με χρόνο 21:02,06  και ο Χρήστος Μαυρίδης 11ος στην masters Β1 με χρόνο 23:20,7 ενώ στην ίδια κατηγορία, ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου ήταν 13ος με 27:08,09.

GranFondo, Χαλκίς

Ο ποδηλατικός αγώνας δρόμου Gran-fondo ΧΑΛΚΙΣ αποτελεί ποδηλατική εκδήλωση – Αγώνας “Cycling for All” χαρακτήρα με συμμετοχή Elite, U23, Juniors, Masters και Sportive αθλητών (συμμετοχή αθλητών – αθλητριών με ή χωρίς αγωνιστικό δελτίο). Διοργανώνεται από τον Αθλητικό Όμιλο «ΘΗΣΕΑΣ» και την ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ, με την συνεργασία του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ) και την τεχνική υποστήριξη της WORLD OF BIKE Total Cycling Solutions στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, και πιο συγκεκριμένα στα ευρύτερα όρια του Δήμου Χαλκιδέων, και σε τμήμα της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας με την άδεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ) και της UCI.

Στην γραμμή εκκίνησης βρέθηκαν δέκα ποδηλάτες του Αθλητικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής. Ανάμεσα τους και ο Βασίλης Κόρδας, ο οποίος ξεχώρισε καταλαμβάνοντας την 2η θέση στην κατηγορία masters B1 διανύοντας τα 105 χλμ. σε χρόνο 2:56:48,87. Οι αθλητές του Σωματείου δίνουν ραντεβού αυτό το Σαββατοκύριακο 17 & 18 Σεπτεμβρίου  στον γύρο της λίμνης Ιωαννίνων

Κ: 6947684619

@: marios.papakostas@asap.org.gr

W: https://www.asap.org.gr

F: https://www.facebook.com/SantaAthleticClub

I: https://www.instagram.com/santa athletic club/