Αίτημα του Δήμου προς το ΥΠΑΝ για τη στήριξη της Επιχειρηματικότητας

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής κατέθεσε αίτηση χρηματοδότησης 150,000€ στην Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ του ΥΠΑΝ για την παροχή συμβουλευτικού έργου με τίτλο «Στήριξη επιχειρηματικότητας δήμου Αγίας Παρασκευής», με φορέα υλοποίησης το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. 

Το έργο αφορά στη δυνατότητα που παρέχεται στον Δήμο Αγίας Παρασκευής, να γνωρίσει το ευρύτερο εξωτερικό και επιχειρηματικό περιβάλλον του δήμου, να εντοπίσει τις ανάγκες των επιχειρήσεων αλλά και του δήμου και έπειτα να διαμορφώσει στοχευμένες δράσεις που θα καλύπτουν τις ανάγκες αυτές.

Όλες αυτές οι ενέργειες γίνονται με σκοπό την δημιουργία «Κέντρου Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας» στον δήμο μας, σε συνεργασία με διάφορους θεσμικούς φορείς.

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 

ΝΙΚΟΣ ΖΟΜΠΟΛΑΣ

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.