Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού Χαράλαμπος Σκούρτης

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε για την απώλεια του αγαπημένου μας Χαράλαμπου Σκούρτη, Δημάρχου Χολαργού επί 20 έτη, στελέχους της τοπικής αυτοδιοίκησης επί 32 έτη και επιτίμου Δημάρχου της πόλης μας.

Ο Χαράλαμπος Σκούρτης, ήταν στην κυριολεξία ο «Αρχιτέκτονας» του Χολαργού, αφού κατά τη διάρκεια της θητείας του, έγιναν στην πόλη μας πολλά και σπουδαία έργα, όπως σχολεία, παιδικοί σταθμοί, γήπεδα αθλοπαιδιών, παιδικές χαρές πλατείες, αποχετευτικό δίκτυο ομβρίων και πολλά άλλα.

Υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση και τον Δήμο μας, με υπευθυνότητα αφοσίωση, πάθος και ανιδιοτέλεια.Πέρα από αυτά όμως, υπήρξε ένας χαρισματικός άνθρωπος που χαιρόσουν την κάθε στιγμή μαζί του. Αξιοπρεπής, πράος, με ήθος και ευγένεια.

Ο Δήμος μας τον τίμησε με το ανώτατο βραβείο, το «Βραβείο Περικλέους» και με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, μετονομάσαμε το δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού, ένα από τα δικά του μεγάλα έργα σε «Δημαρχείο Δημάρχου Χαράλαμπο Σκούρτη».

Προσωπικά έχασα έναν δάσκαλο και έναν πολύ καλό φίλο.Θερμά συλλυπητήρια στην αξιαγάπητη σύζυγό του, στα παιδιά και στα εγγόνια του.

Αιωνία η μνήμη του.