Μάκης Τάρλας: Η δημοτική Αρχή δεν δέχτηκε συνάντηση για το ΣΒΑΚ με τους επαγγελματίες της πόλης

Η Δημοτική αρχή αδιαφορώντας για τους επαγγελματίες της πόλης δεν δέχεται συνάντηση μαζί τους για το ΣΒΑΚ, αντιθέτως κάνει συναντήσεις με τον σύλλογο Πευκακίων για να προχωρήσει την κυκλοφοριακή μελέτη που περιλαμβάνει και την οδό Αγίας Τριαδος.

Μάλλον ζύγιζαν τους ψήφους και βγαίνουν περισσότεροι γιατί ο Δήμαρχος μπροστά σε 40 ανθρώπους τον Σεπτέμβριο είπε πως το ΣΒΑΚ θα υλοποιηθεί συνολικά.

Η επιμονή κάποιων ανθρώπων να αδιαφορούν για την αγορά της Αγίας Τριάδος είναι ανεκδιηγητη που αρχίζει και γεννά πολλά ερωτηματικά.

Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας με συζητήσεις πάνω από το τραπέζι για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Προσωπικά επιμένω στην Δημοτική συγκοινωνία και Ελεγχόμενη στάθμευση πριν το ΣΒΑΚ.

Για την ιστορία:

Στην Αγία Παρασκευή δεν έχουμε “Κοινότητες”, αλλά συλλόγους εκλεγμένους από μικρές ομάδες ανθρώπων και η δικαιοδοσία τους στα κοινά έχει κάποιο όριο.

Μάκης Τάρλας

Πρόεδρος ΕΝΕΒΑΠ 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.