Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί (δυο γυναίκες και άνδρας) για κλοπές σε περιοχές της Αγίας Παρασκευής & Νέα Ιωνία

Συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες της 1-12-2022, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 23χρονος ημεδαπός και δύο ημεδαπές γυναίκες (24 και 36 ετών) για κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα σε περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω κατηγορούμενοι την 28-11-2022 διέπραξαν κλοπή σε βάρος ημεδαπής στην περιοχή της Νέας Ιωνίας και διέφυγαν με αυτοκίνητο.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που αναζητούσαν το εν λόγω όχημα, το εντόπισαν πρωινές ώρες της 1-12-2022 στο Γαλάτσι, στο οποίο επέβαιναν και οι τρεις κατηγορούμενοι.

Ακολούθως, τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Ιωνίας, όπου διερευνούσε τη δράση τους και ταυτοποιήθηκαν για τη συμμετοχή τους στην ανωτέρω κλοπή.

Από την περαιτέρω προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Νέας Ιωνίας, εξιχνιάστηκαν ακόμα -2- περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένη και σε απόπειρα που τελέστηκαν την 1-12-2022 και την 10-11-2022 στο Ηράκλειο και την Αγία Παρασκευή αντίστοιχα.

Περαιτέρω, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • διάφορα κοσμήματα,
  • το χρηματικό ποσό των -85- ευρώ,
  • το αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης των κλοπών.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

.
Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.