Φιλοξενία Κυπριακής αποστολής του 7ο Δ.Σ Λεμεσού από το 7ο Δ.Σ Αγίας Παρασκευής

mde

Το τετραήμερο 8-11 Δεκεμβρίου 2022 το σχολείο μας  θα φιλοξενήσει αντιπροσωπεία  μαθητών και εκπαιδευτικών του 7ου Δημοτικού Σχολείου Λεμεσού στο πλαίσιο του Διετούς Διακρατικού Προγράμματος «ΧΡΥΣΟΠΡΑΣΙΝΟ ΦΥΛΛΟ».

Η φιλοξενία της κυπριακής αποστολής  που αποτελείται από δέκα (10) μαθητές και τρεις (3) εκπαιδευτικούς  περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων:

  • Επίσκεψη στο Δημαρχείο  Αγίας Παρασκευής και συνάντηση με τον Δήμαρχο της πόλης μας.
  • Επίσκεψη στο Κέντρο Περιβαλλοντική Εκπαίδευσης  Λαυρίου και συμμετοχή σε περιβαλλοντικό πρόγραμμα  στο   Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου.
  • Επίσκεψη στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων-Christmas Factory
  • Ξενάγηση στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης  και στο Μουσείο Ακροπόλεως.
  • Παρακολούθηση θεατρικής παράστασης στο θέατρο «Ακροπόλ».

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και ώρα 7:00 π.μ οι μαθητές  της ΣΤ1 και η δασκάλα του τμήματος/συντονίστρια του προγράμματος  κ. Αθανασία Κέλλη θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα :

«ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ -ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ  ΑΠΕΙΛΗ»

mde

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 7ου Δ.Σ Αγίας Παρασκευής (Λυκούργου και Αρτέμωνος-Παράδεισος Αγίας Παρασκευής)

(Το σχολείο μας εκφράζει τις ευχαριστίες του στο Δήμο Αγίας Παρασκευής για την οικονομική στήριξη για την κάλυψη μέρους των εξόδων της κυπριακής αποστολής.) 

Η συντονίστρια του προγράμματος                         Ο Δντής του Σχολείου 

           Αθανασία Κέλλη                                            Ιωάννης Λογοθέτης

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.