Βασίλης Ζορμπάς: «Θα βάλει ο δήμος τα επιπλέον χρήματα για να γίνει το δημαρχείο!» (Ηχητικό-94FM)

Επίσημη πρόταση κατέθεσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής να αναλάβει το κόστος 1,4 εκατ. ευρώ της συμπληρωματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας και εργολάβου για την κατασκευή του νέου Δημαρχείου, όπως δήλωσε στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές ο δήμαρχος της πόλης Βασίλης Ζορμπάς. «Κάποιος έπρεπε να πάρει μια απόφαση και αυτός ήμουν εγώ!

Το να βάλει τελικά ο δήμος κάποια χρήματα για ένα έργο που θα στοιχίσει πάνω από 15 εκ. ευρώ δεν είναι και κάτι φοβερό», τόνισε ο κ. Ζορμπάς. Ο ίδιος πρόσθεσε πως το τελικό ποσό μπορεί να είναι μικρότερο του 1,4 εκ. ευρώ και θα αποδοθεί σε δόσεις.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.