Γιώργος Οικονόμου: «Δεν πιστεύω τι λέει ο δήμαρχος, ο οποίος κάνει το άσπρο μαύρο…!» (Ηχητικό)

Έχει πολύ δρόμο και κοστίζει η λύση που προωθεί ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, για την ανέγερση του νέου δημαρχείου, όπως δήλωσε στον σταθμό ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94FM ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ”Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή” και υποψήφιος Δήμαρχος, κ. Γιώργος Οικονόμου.

Ο ίδιος υποστήριξε πως οι εργασίες έχουν σταματήσει εδώ και 6 μήνες, ενώ το ποσό με το οποίο θα επιβαρυνθεί τελικά ο δήμος το εκτιμά στα 4-5 εκ. ευρώ…!

Οι προφορικές δεσμεύσεις δεν παράγουν έννομο αποτέλεσμα, επισήμανε αναφερόμενος στην απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας, όπου μετά από προφορική δέσμευση δημάρχου, ζητήθηκαν τα χρήματα από το Δήμο.

Όσον αφορά την εξεύρεση των χρημάτων από το Υπουργείο Ανάπτυξης, ο κ. Οικονόμου είπε ότι ο Δήμαρχος απλώς πήγε εκεί και έβγαλε μια φωτογραφία χωρίς να λύσει το πρόβλημα.

«Δεν πιστεύω τι λέει ο δήμαρχος, ο οποίος κάνει το άσπρο μαύρο…!», τόνισε ο κ. Οικονόμου.

«Ο Δήμος ανέθεσε το θέμα στον αυτόματο πιλότο», σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου, έχοντας ο ίδιος πλήρη εικόνα του τι έγινε, αφού επισκέφθηκε στην Περιφέρεια.

Είναι αντίθετος στο να πληρώσει ο Δήμος το ποσό για δυο λόγους. Γιατί ο δήμαρχος έσπευσε να στείλει ένα έγγραφο στην Περιφέρεια το οποίο χρειάζεται απόφαση της Ο.Ε. για να έχει αντίκρισμά και να κάνει εγγραφή των ποσών αυτών στο Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό. Και το ποιο σημαντικό είναι ότι αν πληρώσει ο Δήμος έτσι αναγνωρίζει την αποκλειστική ευθύνη του δήμου και όλες οι απαιτήσεις κατόπιν θα επιβαρύνουν το δήμο.

Δεσμεύτηκε αν εκλεγεί και είναι δημοτική Αρχή θα επανεκκινήσει το δημαρχείο και μέχρι το καλοκαίρι του 2025 θα είναι παραδομένο.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.