Μια αιχμηρή συζήτηση με τον Αντιδήμαρχο Νίκο Ζόμπολα επί παντός επιστητού (VD)

Μια συνέντευξη περισσότερο καυστική από τις προηγούμενες μας παραχώρησε ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας, κ. Νίκος Ζόμπολας, τοποθετούμενος και σχολιάζοντας μια μεγάλη γκάμα τοπικών θεμάτων. Εξέφρασε απόψεις που κάποιους πιθανόν να ενοχλήσουν και σε κάποιους θα δώσουν τροφή για σκέψη.

Εξέφρασε ξεκάθαρα την άποψή του για το Τεχνικό Πρόγραμμα και τα μεγάλα έργα που υλοποιούνται ή προβλέπεται να ξεκινήσουν στο δήμο.

Μίλησε για το Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά ξεκαθαρίζοντας τη θέση του και επισημαίνοντας κάποια δύσκολα σημεία στη πορεία διοίκησης του Δήμου. Υπήρχαν λάθη που έπρεπε να διορθωθούν και προγραμματισμός που δεν έγινε. Οι όποιοι αντιδήμαρχοι πρέπει να διαθέτουν τυπικά προσόντα, ένα από τα οποία είναι να έχουν πτυχίο και εξήγησε για πιο λόγο.

Μίλησε για τα μείον στην καθημερινότητα των πολιτών και τα παράπονά τους.

Ο κ. Ζόμπολας μας αποκάλυψε ένα άγνωστο προεκλογικό γεγονός που έχει σχέση με έναν πρώην υπουργό και περιέγραψε πως ξεκίνησε με την παράταξη του Αλέξανδρου Μουστόγιαννη και πως κατέληξε ανεξάρτητος αντιδήμαρχος.

Μίλησε αναλυτικά για καθέναν από τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και για την πολιτική σχέση Ζορμπά – Σταθόπουλου. Περιγράφοντας το τοπικό πολιτικό σκηνικό στην τελική ευθεία πριν τις εκλογές αναφέρθηκε σε «καραμπόλες» και επακόλουθα.

Οι πολιτικοί του στόχοι αφορούν το Δήμο, αλλά και την κεντρική πολιτική σκηνή με έναν τρόπο που μπορείτε να ακούσετε στο τέλος της συνέντευξης.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.