Η καρδιά των Χριστουγέννων «χτυπάει» στην Αγία Παρασκευή

Υπό τις Χριστουγεννιάτικες μελωδίες της Φιλαρμονικής της Αγίας Παρασκευής, την παρουσία εκατοντάδων κατοίκων της πόλης, αλλά και του Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά, του Αντιπεριφερειάρχη Αττικής, κ. Βασίλη Γιαννακόπουλου, και των επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης μας.

Κάτοικοι όλων των ηλικιών έδωσαν το παρών στην πολύ όμορφη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής και τον ΠΑΟΔΑΠ, με την οποία ουσιαστικά ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων.

Η Φιλαρμονική του Δήμου έδινε τη δική της… νότα στη βραδιά, τα πυροτεχνήματα «φώτιζαν» με χρώματα τον ουρανό της Αγίας Παρασκευής, το φως του δέντρου σήμανε… Χριστούγεννα και τα παιδικά γέλια στο Χριστουγεννιάτικο πάρκο έβαλαν τους πάντες στο Χριστουγεννιάτικο πνεύμα.

Ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Βασίλης Ζορμπάς, ευχήθηκε σε όλους τους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής, χρόνια πολλά, υγεία και ευτυχία και συνέστη προσοχή μιας και ακόμα η πανδημία δε μας έχει εγκαταλείψει οριστικά.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!