Βραδιά νεολαίας της «Νίκης των Πολιτών»

Μια πετυχημένη, από πλευράς συμμετοχής αλλά και διασκέδασης, βραδιά διοργάνωσαν οι νέες και οι νέοι της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ» την Τετάρτη 21/12 στο κέντρο TALA’S στον Παράδεισο Αγίας Παρασκευής.

Με παρόντα τον επικεφαλής της «ΝΙΚΗΣ» πρ. Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο η βραδιά περιλάμβανε συζητήσεις για πολλά θέματα με προεξάρχοντα τα προβλήματα της πόλης.

Εν όψει των Δημοτικών εκλογών, του Οκτωβρίου 2023, οι νεολαίοι της «ΝΙΚΗΣ» θα εργασθούν για την επάνοδο της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης στο τιμόνι του Δήμου.

Η συμβολή τους στον σχεδιασμό και την υλοποίηση, από την Κίνηση, δράσεων για την Νεολαία θα είναι καθοριστική.

Το επόμενο ραντεβού δόθηκε στις 12 το μεσημέρι, το ερχόμενο Σάββατο 24/12 στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή αλληλεγγύης της «ΝΙΚΗΣ», στον πεζόδρομο της Κεντρικής Πλατείας.

22 Δεκεμβρίου 2022

Το Γραφείο Τύπου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.