Δώρα σε έξι δομές παιδικής προστασίας εποπτείας της Π.Ε. Βορείου Τομέα παρέδωσε η Αντιπεριφερειάρχης Λουκία Κεφαλογιάννη

Σε έξι δομές παιδικής προστασίας εποπτείας της Π.Ε. Βορείου Τομέα Αθηνών παρέδωσε δώρα η Αντιπεριφερειάρχης Λουκία Κεφαλογιάννη μοιράζοντας χαμόγελα και χαρά στα παιδιά ενόψει της Πρωτοχρονιάς.

Μια πρωτοβουλία η οποία επανέρχεται -έπειτα από τα δυο δύσκολα χρόνια της πανδημίας- με στόχο να γεμίσει τις ψυχές των παιδιών με χαρά, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αξιοποιήσουν δημιουργικά το χρόνο τους τις ημέρες των εορτών.

«Λίγο πριν εκπνεύσει το 2022, δώσαμε χαρά σε παιδιά που το έχουν ανάγκη. Θέλω να συγχαρώ τη Διεύθυνση Οικονομικών και τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε.Βορείου Τομέα, ιδιαίτερα το Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης που επεξεργάστηκε τα δεδομένα και ετοίμασε προσωπικό δώρο για το κάθε παιδί έχοντας πάνω το καρτελάκι με το όνομά του. Θέλουμε με αυτή την αισιοδοξία να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά που είναι στο κατώφλι μας. Για την Περιφέρεια Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης που οραματιζόμαστε μαζί με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, τέτοιες ενέργειες αποτελούν ένα μικρό λιθαράκι προς την κατεύθυνση αυτή», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Λουκία Κεφαλογιάννη.

Οι δομές παιδικής προστασίας που παρέλαβαν δώρα είναι οι εξής:

1. Χριστιανική Στέγη Κοριτσιού “Αγία Άννα”, δυναμικότητας 12 παιδιών, ηλικίας από 5 ετών μέχρι 19 ετών.

2. Σύλλογος Μερίμνης Ανηλίκων και Νέων – House 2 (Σεϊζάνη 7, Νέα Ιωνία) δυναμικότητας 16 παιδιών, ηλικίας 6 μηνών έως 17 ετών

3. Το Χαμόγελο του Παιδιού, σπίτι Αμαρουσίου, δυναμικότητας 19 παιδιών από 3 ετών έως 17 ετών.

4. Το Χαμόγελο του Παιδιού, σπίτι Μελισσίων, δυναμικότητας 18 παιδιών από 10 ετών έως 18 ετών.

5. Ξενώνας Βρεφών “SOS” δυναμικότητας 6 παιδιών, ηλικίας από 4 ετών και μέχρι 8 ετών.

6. Εστία Κοριτσιού “Φιλοθέη η Αθηναία”, δυναμικότητας 24, ηλικίας από 6 ετών μέχρι 23 ετών.