Διάθεση αλατιού σε πολίτες από κεντρικά σημεία της πόλης

Ο  Δήμος Αγίας Παρασκευής συνεχίζει να «οχυρώνει» την πόλη εν όψει των ακραίων καιρικών φαινομένων που αναμένονται, σύμφωνα με τι έκτακτο δελτίο της Ε.Μ.Υ., με τους κατοίκους να μπορούν να προμηθεύονται δωρεάν αλάτι από κεντρικά σημεία της πόλης.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής προχώρησε σε νέα προμήθεια αλατιού, 15 τόνων αυτή τη φορά, σε σακιά 25 κιλών το καθένα. Οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής μπορούν να προμηθεύονται αλάτι από τα κάτωθι σημεία της πόλης:

*Από την κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής

*Από την πλατεία Αγίου Ιωάννη

*Από την πλατεία Τσακού

*Από το 4ο Δημοτικό στο Κοντόπευκο (απέναντι από το ζαχαροπλαστείο Valentino)

*Από τους Αγίους Αναργύρους στα Πευκάκια

*Από το πάρκο στην Αγίας Τριάδας (μπροστά από το μηχάνημα της Εθνικής Τράπεζας)

Αλάτι θα διατίθεται επίσης και από το γραφείο της Πολιτικής Προστασίας στο πάρκο “Σταύρος Κώτσης” από την Κυριακή (05/02/2023) στις 7 το πρωί.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.