«Διπλό» με σφραγίδα Κρητικού ο Φωστήρας στην Αγ. Παρασκευή (0-1)

Από το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Φωστήρα ο Κρητικός ξεκίνησε την… απόσβεση της μεταγραφής του!

Χρειάστηκε περίπου 25 λεπτά με τα χρώματα της νέας του ομάδας ο πολύπειρος φορ για να ανοίξει λογαριασμό και, μάλιστα, με εντυπωσιακό τρόπο! Αφού πρώτα συνεργάστηκε με τον Χριστόπουλο, από θέση εκτός περιοχής έστειλε με «βολίδα» την μπάλα αρχικά να χτυπήσει στο δοκάρι και εν συνεχεία να καταλήξει στα δίχτυα της εστίας του Αραμπατζή για το 0-1, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Οι κιτρινόμαυροι ήταν ανώτεροι και έφτασαν δικαίως στην επικράτηση, απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήθελε, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει με αξιώσεις. Χάρη σε αυτό το «τρίποντο», ο «Φονέας» επανήλθε στις επιτυχίες και συγχρόνως διατηρήθηκε στο -5 από την κορυφή του 5ου ομίλου.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Γκουβας-Αλεξοπουλου (Ανατ. Αττικής)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Αραμπατζής, Κόλιας, Χατζίου, Μπότος (58′ Λαμπρίδης), Ριτσωτάκης, Κοντοές, Δακτυλίδης, Γιαννόπουλος (81′ Μούζος), Κωτσάκης (81′ Κασνέτση), Σταμούλης (58′ Κατσέρης), Κραψίτης

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Φυλακτός, Τσουβαλτσίδης, Τζιάτζιος (65′ Πινιώτης), Ανδριόπουλος, Πεχλιβανίδης, Λώλος, Θεοδωρίδης, Λαζαρίδης (60′ Νταούλιας), Παρασκευόπουλος (83′ Μανωλάς), Κρητικός, Χριστόπουλος (83′ Φέκας).

Πηγή: soccerlive.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων