Μοιράστηκαν βαθμούς και… παράπονα Αγία Παρασκευή και Πόρος (1-1)

Ύστερα από ένα αμφίρροπο παιχνίδι που πρόσφερε συγκινήσεις και αμφισβητούμενες φάσεις στις δύο περιοχές, Αγία Παρασκευή και Πόρος έμειναν στο ισόπαλο 1-1, προσθέτοντας αμφότερες από έναν πολύτιμο βαθμό στη συγκομιδή τους στον 5ο όμιλο.

Οι δύο ομάδες βρήκαν από ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ζήτησαν και από ένα πέναλτι στο ίδιο διάστημα, με τον διαιτητή Ωραιόπουλο να τους το αρνείται. Στο πρώτο ημίχρονο οι Κρητικοί «άγγιξαν» το γκολ στο 32′ σε εκτέλεση φάουλ του Σένκα που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ οι γηπεδούχοι έφτασαν πιο κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις. Στο 36′ ο Ζαφείρης απέκρουσε στη γωνία του σε γυριστή κεφαλιά του Χατζίου και στη συνέχεια ο Κραψίτης σούταρε άουτ από πλάγια θέση, ενώ στο 40′ ο τελευταίος γύρισε στον Δακτυλίδη που έκανε το φαλταριστο πλασέ, για να εκτιναχθεί στο αριστερό του παραθυράκι ο Ζαφείρης και να διώξει σε κόρνερ!

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 60ο λεπτό με πλασέ του Μέμμου έπειτα από σέντρα του Παπαδομιχελάκη (0-1), ενώ τρία λεπτά μετά διαμαρτυρήθηκαν έξαλλα για πέναλτι σε μαρκάρισμα που δέχθηκε ο Πήλιος. Στο 68′ ήρθε η ισοφάριση από τους γηπεδούχους με κεφαλιά του Κραψίτη μετά από σέντρα του Κατσέρη (1-1), ενώ στο 73′ υπήρξαν διαμαρτυρίες από πλευράς «Σάντα» για κράτημα στον Κατσερή μέσα στην περιοχή του Πόρου.

Το τριπλό σφύριγμα του Δωδεκανήσιου ρέφερι βρήκε τις δύο ομάδες στο ισόπαλο 1-1.

Διαιτητές: Ωραιόπουλος (Δωδεκανήσου), Καρακελές-Παπαδόπουλος (Πειραιά)
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Αραμπατζής, Κόλιας, Ριτσωτάκης, Χατζίου, Μπότος (62′ Σταμούλης), Δακτυλίδης, Γιαννόπουλος (62′ Κωτσάκης), Κοντοές, Κατσερής (82′ Καλογεράς), Μπουτσικάρης, Κραψίτης
ΠΟΡΟΣ (Γιάννης Χατζησεβαστός): Ζαφείρης, Μπάμπης, Καλαϊτζάκης (75′ Σημαιάκης), Παπαδομιχελάκης, Αυγουστάκης, Κουτάντος, Φρρόκου (46′ Μέμμος), Γροσδάνης (75′ Αγριμάκης), Καστελλιανάκης, Σένκα, Πήλιος.

Πηγή: soccerlive.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων