“Ένωση Γονέων”: Παραμένουν εκπαιδευτικά κενά στα σχολεία του Δήμου Αγίας Παρασκευής

Προς

Υπουργό Παιδείας κ. Ν. Κεραμέως

Διευθυντή Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄Αθήνας, κ. Ψαχούλα

Διευθυντή Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄Αθήνας, κ. Μπαρμπαρούτση

Κοινοποίηση

Συλλόγους Γονέων Δήμου Αγίας Παρασκευής

Θέμα : Παραμένουν εκπαιδευτικά κενά στα σχολεία του Δήμου Αγ. Παρασκευής

Αξιότιμοι,

Το ΥΠΑΙΘ κάλυψε στην Γ΄φάση (8-9 Νοεμβρίου) το μεγαλύτερο μέρος των κενών Γενικής Παιδείας στα Γυμνάσια-Λύκεια της πόλης μας όπως είχαμε γνωστοποιήσει στην Υπουργό , με επιστολή μας και αναλυτικούς πίνακες κενών ανά σχολείο (αρ.πρωτοκόλλου : 134301-31/10/2022) και στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄Αθήνας. Είχαμε αποστείλει κενά Γενικής Παιδείας 335 ωρών σε εβδομαδιαία βάση και καλύφθηκαν 335 ώρες.

Δυστυχώς όμως ΔΕΝ καλύφθηκαν α) τα εκπαιδευτικά κενά του ΕΝΕΕΓΥΛ Αγ. Παρασκευής, β) αιτήματα παράλληλης στήριξης και νοσηλευτών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και γ) τα εκπαιδευτικά κενά που έχουν προκύψει μέσα στη σχολική χρονιά.

Σας καλούμε και πάλι να αναλάβετε την ευθύνη που έχετε και να καλύψετε ΟΛΑ τα κενά στα σχολεία με τις προσλήψεις 1.464 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που ανακοινώθηκαν.

Σας επισυνάπτουμε αναλυτικά στοιχεία:

Με εκτίμηση,

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων