Μοιρασιά για Κερατσίνι και Αγία Παρασκευή 0-0 (VD)

Χωρίς νικητή και… γκολ ολοκληρώθηκε το παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο «Π. Σαλπέας», με το Κερατσίνι και την Αγία Παρασκευή να μένουν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0).

Οι δύο ομάδες διαφύλαξαν κυρίως τα νώτα τους, δεν μπόρεσαν να μεταφράσουν σε γκολ κάποια από τις ελάχιστες καλές στιγμές που δημιούργησαν και, μοιραία, περιορίστηκαν στον βαθμό. Στο 22ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, όντας στον πάγκο της ομάδας του, ο Μενδρινός για έντονη διαμαρτυρία, ενώ στο 78′ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Μουκίδη απευθείας με κόκκινη κάρτα για βίαιη -εκτός φάσης- συμπεριφορά απέναντι σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή.

Διαιτητές: Κολορίζος (Φθιώτιδας), Γκούβας-Αλεξοπούλου (Ανατ. Αττικής)

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Φώτης Θανέλλας): Καπούταγλης, Πάππος, Νταγκουνάκης (34′ Ρόπας), Σουβατζόγλου, Κοντογιαννάτος (58′ Μουκίδης), Χαρίτος, Καλαμβόκης (64′ Μαχμουτάι), Κόκας, Βύρης, Μαντοντό, Ντούνιας

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Αραμπατζής, Κόλλιας, Μωραϊτάκης, Κοντοές (58′ Ριτσωτάκης), Μιχαηλίδης, Γιαννόπουλος (82′ Σταμούλης), Καλογεράς (34′ Κασνέτση), Δακτυλίδης, Κατσέρης, Μπουτσικάρης (82′ Κωτσάρης), Κραψίτης.

Πηγή:soccerlive.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων