Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου & παρατάξεων για την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη

Μήνυμα ΔημάρχουΒασίλη Ζορμπά

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς, προχώρησε στην κάτωθι δήλωση αναφορικά με τη σιδηροδρομική τραγωδία που έχει συγκλονίσει τη χώρα.

«Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη μας για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.

Δύναμη και κουράγιο σε συγγενείς και διασώστες.»

///////

Μήνυμα Γιάννη Σταθόπουλου “Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής

Ξημέρωσε μια μαύρη μέρα.
Η σκέψη μας σε όλους όσοι ζουν αυτή την ανείπωτη τραγωδία.

///////

Μήνυμα Γιώργου ΟικονόμουΝέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή

Ο Γιώργος Οικονόμου, επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Νέα Αρχή Για την Αγία Παρασκευή», έκανε πριν από λίγο την ακόλουθη δήλωση:

«Η εθνική τραγωδία των Τεμπών μας έχει συγκλονίσει όλους. Η Ελλάδα βιώνει μια τεράστια δοκιμασία και πενθεί τις δεκάδες νεκρών σε αυτή την ανείπωτη τραγωδία.

Πέρα από το πένθος και τη λύπη για τα θύματα του πολύνεκρου δυστυχήματος, υπάρχουν και δεκάδες τραυματίες, που ζουν το δικό τους δράμα, μαζί με τους οικείους τους.

Για τους νεκρούς μας, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, εκτός από το να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους τους.

Μπορούμε όμως να βοηθήσουμε τους τραυματίες. Ο συνδυασμός μας οργανώνει ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ για όσους δίνουν τη δική τους μάχη για τη ζωή μετά το δυστύχημα των Τεμπών.

Καλώ όλες και όλου στους δημότες, κατοίκους κι επαγγελματίες της Αγίας Παρασκευής που θέλουν να βοηθήσουν με το πολυτιμότερο δώρο που μπορούν να κάνουν, δηλαδή με το αίμα τους, να προσέλθουν στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ, καθημερινά από τις 8:00 έως τις 14.30 το μεσημέρι (κτίριο Διοίκησης, 1ος όροφος) και να δώσουν αίμα ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ.

Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τους συνανθρώπους μας που περνούν αυτή την μεγάλη δοκιμασία».

///////

Μήνυμα Γιάννη Μυλωνάκη “Αλλάζουμε ενεργοί πολίτες”

Ανείπωτη εθνική τραγωδία – Χρειάζεται ριζική αλλαγή παντού

Η σημερινή σιδηροδρομική τραγωδία, η χειρότερη στην ιστορία της χώρας, ήρθε να μας υπενθυμίσει πόσο τρωτοί είμαστε όχι μόνο απέναντι στα φυσικά φαινόμενα, αλλά και σε γεγονότα για τα οποία οφείλαμε να έχουμε λάβει τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας.

Οι ώρες είναι θλιβερές και δεν προσφέρονται για κριτική. Ωστόσο, τα πραγματικά συλλυπητήρια προς τους συγγενείς των συνανθρώπων μας που χάθηκαν, επιβατών και εργαζομένων, θα έχουν ουσία εάν συνοδευτούν από μια πραγματικά ριζική αλλαγή συμπεριφοράς σε όλα τα επίπεδα του κράτους.

Η δημοτική παράταξη «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» και ο επικεφαλής της Γιάννης Μυλωνάκης εκφράζουν τη βαθιά οδύνη τους για τη σημερινή ανείπωτη εθνική τραγωδία και εύχονται κουράγιο σε όλους εκείνους που δοκιμάζονται, αλλά και σε όσους επιχειρούν (σωστικά συνεργεία και νοσηλευτικό προσωπικό) για να περιορίσουν την έκταση της καταστροφής.

/////

Μήνυμα Αλέξανδρου Μουστόγιαννη “Αγία Παρασκευή Μια γενιά μπροστά”

///////

Μήνυμα Κώστας Τσιαμπάς “Όραμα για την Αγία Παρασκευή”

Εκφράζουμε τη βαθύτατη οδύνη και τα

θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη και τις θερμές ευχές και προσευχές μας για ανάρρωση των τραυματιών.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων