Αγία Παρασκευή – Μαρκό 1-1 Νέα ισοπαλία για την santa

Παρακολουθείστε την προσπάθεια της Αγίας Παρασκεύης με την Μαρκό.


Φίλες και φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, καλησπέρα σας από το γήπεδο Νότου της Αγίας Παρασκευής, όπου όλα είναι έτοιμα για την εναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΑΟ Αγ. Παρασκευής και τη Μαρκό. 

-Μόλις ακούστηκε το πρώτο σφύριγμα από τον διαιτητή Γιαπιτζόγλου, με τους φιλοξενούμενους να είναι στη σέντρα και στην πρώτη επίθεση. Πρόκειται για παιχνίδι με υψηλό βαθμολογικό ενδιαφέρον, στην προσπάθεια της «Σάντα» για τη σωτηρία και της Μαρκό για κατάκτηση της πρώτης θέσης, πάντα στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Μίλτος Γκόφας): Αραμπατζής, Κόλλιας, Χατζίου, Κοντοές, Μιχαηλίδης, Γιαννόπουλος, Δακτυλίδης, Σταμούλης, Κατσέρης, Μπουτσικάρης, Κραψίτης

ΜΑΡΚΟ (Γιάννης Σιλεβίστας): Βουτσελάς, Φουάσης, Μουσταφίδης, Λαμπρόπουλος, Κράσι, Σουλελές, Μουστάκης, Πίκουλας, Πιέτρης, Τσίκλος, Πίκουλης.

6′: ΓΚΟΛ για τη Μαρκό! Ο Σουλελές βγαίνει μόνος απέναντι στον Αραμπατζή μετά από κάθετη πάσα του Κράσι στον κενό χώρο και με ψύχραιμο πλασέ στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας για το 0-1!

 

Με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαπεντάλεπτου στον αγώνα η Μαρκό έχει πάρει το προβάδισμα και ελέγχει τον ρυθμό, με την Αγ. Παρασκευή να προσπαθεί ανεπιτυχώς να απαντήσει στο γκολ που δέχθηκε στο 6ο λεπτό. 

-Να αναφερθεί ότι ο διαιτητής Γιαπιτζόγλου (Δυτ. Αττικής), έχει πρώτη βοηθό την Τσαγανού (Δυτ. Αττικής) και δεύτερο βοηθό τον Αρέστη (Δωδεκανήσου). 

19′: Πατάει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή η «Σάντα», όμως το παράλληλο γύρισμα του Κατσέρη από την αριστερή πτέρυγα δεν έχει αποδέκτη. 

22′: Καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, όταν μετά από επέλαση του Κραψίτη από τη δεξιά πτέρυγα και γύρισμα, ο Δακτυλίδης έκανε από κοντινή θέση το ανάποδο ψαλίδι, με την μπάλα να κοντράρει στα σώματα και να περνάει κόρνερ! 

24′: Φιλόδοξο ευθύβολο σουτ του Χατζίου από μακρινή απόσταση, ο γκολκίπερ Βουτσελάς είναι σε καλή θέση και μπλοκάρει σταθερά. 

26′: Κούρσα από τον Πίκουλα και κατά μέτωπο επίθεση, όμως δεν είναι καλό το αριστερό σουτ που επιχειρεί και καταλήγει «σβηστά» στην αγκαλιά του Αραμπατζή. 

28′: Φάουλ που κερδίζει σε καλή θέση η Αγ. Παρασκευή με τον Χατζίου. Το εκτελεί ο Κραψίτης, αλλά η μπάλα φεύγει ψηλά πάνω από τα δοκάρια. 

-Μετά το πρώτο τέταρτο όπου πατούσε καλύτερα η Μαρκό, το παιχνίδι έχει αποκτήσει καλό ρυθμό, με την Αγ. Παρασκευή να προσπαθεί να δημιουργήσει προϋποθέσεις ισοφάρισης, χωρίς πάντως να έχει χάσει μέχρι στιγμής την κλασική ευκαιρία. 

-Ασκεί πίεση στα τελευταία λεπτά η «Σάντα», όμως χωρίς αποτέλεσμα. Η Μαρκό αμύνεται σωστά και δεν αφήνει διαδρόμους προς την εστία του Βουτσελά. 

41′: Ωραίο σουτ του Γιαννόπουλου, η μπάλα βρίσκει ψηλά σε κεφάλι αμυνόμενου και καταλήγει κόρνερ. 

-Πολιορκεί την εστία της Μαρκό στα τελευταία λεπτά η γηπεδούχος ομάδα, ζητώντας το γκολ της ισοφάρισης πριν την ανάπαυλα, πότε με ενέργειες του κραψίτη, πότε με γεμίσματα του Μπουτσικάρη. 

-Με δέκα δευτερόλεπτα καθυστέρηση ο Γιαπιτζόγλου σφυρίζει για τελευταία φορά στο πρώτο ημίχρονο και στέλνει τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια. Η Μαρκό προηγείται με 1-0 χάρη σε γκολ του Σουλελέ από το 6ο λεπτό. 

-Εναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν όπως ξεκίνησαν. 

47′: Κίτρινη κάρτα αντικρίζει ο Μουστάκης για τη Μαρκό. 

49′: Ο Κατσέρης πέφτει στην περιοχή από μαρκάρισμα αμυνομένου, οι γηπεδούχοι ζητούν πέναλτι, όμως ο διαιτητής Γιαπιτζόγλου έχει διαφορετική άποψη. 

51′: Πρώτη αλλαγή για τη Μαρκό, ο Βασιλειάδης αντικαθιστά τον Πίκουλα.

-Έχει μπει δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο η Αγία Παρασκευή και πιέζει για την ισοφάριση. 

-60′: Καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, με τον Κατσέρη να πιάνει το σουτ από πλάγια θέση και να βλέπει την μπάλα να περνάει άουτ. 

-Παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων και γρήγορου ρυθμού, στο οποίο οι γηπεδούχοι θα πρέπει να εντείνουν τις προσπάθειές τους απέναντι σε έναν αντίπαλο καλά στημένο στον αγωνιστικό χώρο. 

-64′: Πρώτη αλλαγή και για τη «Σάντα», ο Κωτσάκης περνάει στη θέση του Σταμούλη. 

-67′: Ευκαιρία για τη Μαρκό, ο Κράσι βγαίνει απέναντι στον Αραμπατζή, όμως πιέζεται και πλασάρει άστοχα χωρίς ισορροπία. 

-Δίλεπτο πίεσης από τους φιλοξενούμενους που «φλερτάρουν» το δεύτερο γκολ, με κύριο εκφραστή των προσπαθειών τον Κράσι. 

71′: Σουτ του Μιχαηλίδη από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, μπλοκάρει σταθερά ο Βουτσελάς. Ίσως η καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων στο παιχνίδι.

-Έχουμε μπει στο τελευταίο εικοσάλεπτο, που αναμένεται δραματικό! Ο ρυθμός πλέον είναι ξέφρενος, με τους γηπεδούχους να ρισκάρουν για την ισοφάριση και τους φιλοξενούμενους να έχουν χώρους στις αντεπιθέσεις τους. 

74′: ΓΚΟΛ για την Αγία Παρασκευή! Εκτέλεση κόρνερ και ο Κωτσάκης πηδάει ψηλά για να πιάσει την κεφαλιά και να στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα της εστίας του Βουτσελά! 1-1 και το ματς παίρνει… φωτιά! 

78′: Νέα καλή στιγμή για τη «Σάντα», με τον Μπουτσικάρη να εκτελεί κόρνερ, τον Κοντοέ να κερδίζει τη μονομαχία στον αέρα αλλά την μπάλα να φεύγει κόρνερ! 

81′: Δεύτερη αλλαγή για την Αγ. Παρασκευή, ο Κασνέτση παίρνει τη θέση του Δακτυλίδη. 

84′: Κίτρινη κάρτα στον Γιαννόπουλο.

86′: Δεύτερη αλλαγή και για τη Μαρκό, ο Χάιδος αντικαθιστά τον Σουλελέ. 

-Μπήκαμε στις καθυστερήσεις, η Αγία Παρασκευή ψάχνει το γκολ της νίκης! 

-Τριπλό σφύριγμα από τον Γιαπιτζόγλου, μετά από τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις, τελικό αποτέλεσμα στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής, Αγία Παρασκευή-Μαρκό 1-1.

-Σας ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας για την ενημέρωσή σας και ευχόμαστε να έχετε μία όμορφη εβδομάδα! 

Πηγή:soccerlive.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων