Καταστροφές & βανδαλισμοί στην Εστία των Προσκόπων

Για άλλη μία φορά εντός εξαμήνου η Εστία του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού στον Αθλητικό και Καλλιτεχνικό χώρο Στ. Κώτσης υπέστη βανδαλισμούς από άτομα που συχνάζουν τις βραδινές ώρες.

Η παντελής απαξίωση του χώρου όπως πλημμελής καθαρισμός των απορριμμάτων, ξερών χόρτων και κλαδιών μας ανησυχεί γιατί εγκυμονεί εστίες ανάφλεξης. Η Υπηρεσία Πρασίνου δεν ενημερώνει τον ΔΕΔΔΗΕ για την κοπή κλαδιών ανάμεσα στα ηλεκτρικά καλώδια. Με τα περιορισμένα οικονομικά μας μέσα, τα οποία προέρχονται αποκλειστικά από εκδηλώσεις φροντίζουμε και μεριμνούμε για την συντήρηση όπως την βαφή και την αποκατάσταση ζημιών του κτίσματος, αλλά και τον καθαρισμό του περιβάλλοντα χώρου, αν και θα έπρεπε να γίνεται από τις υπηρεσίες του Δήμου.

Τους καλοκαιρινούς μήνες δεν λειτουργούν τα εργαστήρια ζωγραφικής και δεν γίνονται συγκεντρώσεις από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων γεγονός που αφήνει το πεδίο «ελεύθερο» σε κάθε είδους βανδαλισμούς.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.