Με τους εργαζόμενους συναντήθηκε ο Γιάννης Μυλωνάκης την αμέσως επόμενη μέρα από την εκλογή του

.

«Είναι οι άμεσοι συνεργάτες και μαζί θα φέρουμε το νέο και στη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών» δήλωσε ο εκλεγμένος δήμαρχος

Με μία συμβολική όσο και ουσιαστική κίνηση ξεκίνησε την εβδομάδα του ο νέος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης, λίγες ώρες μετά τη θριαμβευτική εκλογή του. Μαζί με στελέχη της νέας δημοτικής ομάδας του επισκέφτηκε τη Δευτέρα (16/10) το πρωί τους εργαζόμενους του Δήμου. Οι επισκέψεις ξεκίνησαν στις 6.30 από το αμαξοστάσιο και το τμήμα Καθαριότητας και συνεχίστηκαν στο τμήμα Πρασίνου και στο δημαρχείο.

Αμέσως μετά τις επαφές του με τους εργαζόμενους του Δήμου Αγίας Παρασκευής ο Γ. Μυλωνάκης δήλωσε:

«Μαζί με τους νέους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού μας επισκέφθηκα σήμερα τους εργαζόμενους σε κρίσιμους τομείς του Δήμου μας. Επιλέξαμε όχι τυχαία να ξεκινήσουμε τον κύκλο των ενημερωτικών επαφών μας από τους εργαζόμενους, ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων μας από 1ης Ιανουαρίου 2024. Όπως είχαμε υποστηρίξει και κατά την προεκλογική περίοδο θεωρούμε τους εργαζόμενους ως το πολυτιμότερο κεφάλαιο του Δήμου μας και άμεσους συνεργάτες μας σε όλα όσα πρόκειται να αλλάξουμε στην Αγία Παρασκευή.

Η επαφή μας μαζί τους δεν θα είναι ούτε προσχηματική, ούτε σποραδική. Απεναντίας θα βρισκόμαστε σε καθημερινή συνεννόηση, γιατί νέα δημοτική αρχή και εργαζόμενοι έχουμε κοινούς στόχους, που δεν είναι άλλοι από την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας. Μαζί θα φέρουμε το νέο και στη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών».  

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.