Πανηγυρική ατμόσφαιρα μετά τη μεγαλειώδη νίκη και σημαντικές επισκέψεις (VD)

Ο κόσμος σήκωσε ψηλά το Δήμαρχο Γιάννη Μυλωνάκη

Γράφει η Λένα Μαρκή

Στις 15 Οκτωβρίου 2023, 2η Κυριακή των δημοτικών εκλογών, ο Γιάννης Μυλωνάκης έκανε την ανατροπή και κατέλαβε το δημαρχιακό θώκο της Αγίας Παρασκευής, ενός πολύ σημαντικού δήμου. Μαζί με τα στελέχη του συνδυασμού «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» πραγματοποίησαν έναν ενεργό προεκλογικό αγώνα με πολύ δουλειά, με καθημερινό τρέξιμο σε όλα τα σημεία της πόλης και με ευγενική υποστηρικτική παρουσία δίπλα στους κατοίκους.

Ο νέος Δήμαρχος πέραν του ότι είναι νεότερος σε ηλικία από τους προηγούμενους, κατάφερε να εκτοπίσει δύο πρώην (ο ένας και εν ενεργεία) δημάρχους με πολυετή πορεία στα δημοτικά πράγματα της Αγίας Παρασκευής. Ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα και μια απόδειξη ότι κέρδισε αβλεπή την εμπιστοσύνη του κόσμου.  Μιλάμε για ένα πρόσωπο άφθαρτο που δεν κουβαλάει μαζί του πολιτικές «αμαρτίες», αλλά μια κοινή επιστημονική λογική, σύγχρονη σκέψη και ένα όραμα για να δημιουργήσει μια νέα σύγχρονη πόλη.

πάρτι στο εκλογικό κέντρο, πλατεία Αγ. Παρασκευής

Ο Γιάννης Μυλωνάκης μετά τη νίκη του έθεσε άμεσα ως σαφή και εύστοχο στόχο την ενότητα των πολιτών. Στις off the record συζητήσεις της βραδιάς τόνιζε, ότι δεν θέλει να μείνει στα παλιά, δεν κοιτάει πίσω, «ότι έγινε, έγινε» όπως έλεγε. Δεσμεύτηκε ότι θα είναι ο δήμαρχος όλης της Αγίας Παρασκευής.

Στο πάρτι που ακολούθησε στο εκλογικό κέντρο μετά τα τελικά αποτελέσματα το κέφι περίσσευε, ο χορός και τα γέλια είχαν την τιμητική τους.

Σημαντικές παρουσίες παραβρέθηκαν και έδωσαν συγχαρητήρια στο νέο Δήμαρχο, όπως ο πρώην Δήμαρχος Αντώνης Σιδέρης που υπήρξε δυνατός υποστηρικτής του συνδυασμού. Το εκλογικό κέντρο των «Αλλάζουμε» επισκέφτηκε και ο απερχόμενος Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς μαζί με τους επανεκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους Έφη Καψοκεφάλου και Βασίλη Σάρκουλα ως κίνηση πολιτικού πολιτισμού και απόδοσης ευχών.

Έφη Καψοκεφάλου, Βασίλης Ζορμπάς, Γιάννης Μυλωνάκης, Βασίλης Σάρκουλας

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την πανηγυρική ατμόσφαιρα που επικρατούσε μετά την μεγαλειώδη νίκη.

Παρά του ότι το πάρτι κράτησε έως αργά, η ομάδα των «Αλλάζουμε» με τον νέο Δήμαρχο στις 6:30 το πρωί ήταν πάλι στο πόδι. Επισκέφθηκαν το αμαξοστάσιο του Δήμου και ευχαρίστησαν προσωπικά όλους τους εργαζόμενους και στη συνέχεια έκαναν το ίδιο και με τους εργαζόμενους στο Δημαρχείο.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.