Βράβευση στο αθλητικό σωματείο Α.Σ.Α.Π. και επίδοση της επιταγής δωρεάς στο «Μαζί για το Παιδί»

Με μεγάλη χαρά και τιμή ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Σωματείου Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλειος Τσαγκάρης και ο Αντιπρόεδρος κ. Θεόδωρος Μπριάνης παρευρέθηκαν στην εκδήλωση για την επίδοση της επιταγής δωρεάς στο «Μαζί για το Παιδί», καθώς επίσης και των βραβεύσεων των πρώτων ομάδων σε χιλιόμετρα προσφοράς στο 7ο No Finish Line Athens.

 Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023 στο ξενοδοχείο MOXY Athens City, που είναι Διακεκριμένος Υποστηρικτής της διοργάνωσης.  Οι συμμετέχοντες στο 7ο No Finish Line Athens κατάφεραν κάτι μοναδικό: 55% αύξηση χιλιομέτρων προσφοράς και δωρεάς.

 Να θυμίσουμε ότι το Αθλητικό Σωματείο Αγίας Παρασκευής, έλαβε την 1η θέση Συλλόγου στην Γ΄ κατηγορία (60+ άτομα) στο 7ο No Finish Line Athens που είχε πραγματοποιηθεί στις 10-14 Μαϊου 2023, ενώ στην γενική κατάταξη του φιλανθρωπικού αγώνα, έλαβε στην 3η θέση με 4.686 χιλιόμετρα.  Τα χρήματα αυτά θα διατεθούν από το «Μαζί για το Παιδί» για την στήριξη μονογονεϊκών οικογενειών με ανήλικα παιδιά.

Πέρυσι το Αθλητικό Σωματείο Αγ. Παρασκευής διένυσε 4.231 χιλιόμετρα λαμβάνοντας την πρώτη θέση και προσφέροντας περισσότερο από 2.000€ στην Ένωση “Μαζί για το Παιδί”!

 Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 8ο No Finish Line Athens, από 15-19 Μαΐου 2024, στο Ολυμπιακό Στάδιο. 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.