Παιδικοί αγώνες ποδηλάτου στο 7ο Δημοτικό σχολείο από το Αθλητικό Σωματείο Αγίας Παρασκευής

Σε ποδηλατική πίστα μετατράπηκε το προαύλιο του σχολείου μας το πρωινό της Κυριακής, 5 Νοεμβρίου 2023 για την διοργάνωση των πρώτων παιδικών αγώνων ποδηλασίας στην Αγία Παρασκευή από το τμήμα ποδηλασίας του Αθλητικού Σωματείου Αγίας Παρασκευής (Α.Σ.Α.Π) σε συνεργασία με το σχολείο μας και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου.

Περισσότεροι/ες από εξήντα μαθητές/μαθήτριες φόρεσαν κράνη, ανέβηκαν στα ποδήλατά τους και διέσχισαν την πίστα σε μια δοκιμασία που απαιτούσε ταχύτητα και ελιγμούς αποφυγής των κώνων που είχαν τοποθετήσει σε δύο σημεία της διαδρομής οι προπονητές και οι εθελοντές του Α.Σ.Α.Π.

Η δράση έκλεισε με την βράβευση όλων των παιδιών μας  με αναμνηστικά διπλώματα και δωρεάν συμμετοχή τους στις προπονήσεις της ποδηλατικής ακαδημίας του Α.Σ.Α.Π, ενώ οι τρεις πρώτοι/ες νικητές/νικήτριες κάθε τάξης εκτός από μετάλλια κέρδισαν κρέπες, προσφορά του καταστήματος της κεντρικής πλατείας  “ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ” και του φίλου  μας  ιδιοκτήτη, Περικλή Αλευρά.

Στην ποδηλατική δράση το παρόν έδωσε και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης ο οποίος στον χαιρετισμό του συνεχάρη τους διοργανωτές και

ανέφερε ότι με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής, από 1-1-2024, ο Δήμος θα στηρίξει δημιουργικές δράσεις συνεργασίας, παρόμοιες με την σημερινή, μεταξύ αθλητικών σωματείων, πολιτιστικών συλλόγων, σχολείων, συλλόγων  γονέων και καταστημάτων της πόλης μας.

Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Α.Σ.Α.Π, Βασίλη Τσαγκάρη, στο Διοικητικό Συμβούλιο, στους προπονητές και τους εθελοντές του σωματείου, στην Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων του σχολείου μας Γεωργία Μπούρα  και στα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που εκτός από την οργάνωση της γραμματειακής υποστήριξης, βοήθησαν στη διοργάνωση της δράσης.

Ένα μεγάλο μπράβο και στα παιδιά μας για τη συμμετοχή και την προσπάθεια αλλά και στους γονείς τους που τα παρωθούν στον αθλητισμό και σε δημιουργικές δράσεις.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.