Ουσιαστικές τοποθετήσεις και όχι “κοκορομαχίες” προτείνει ο Γιάννης Σταθόπουλος

.

Στην ακόλουθη ανακοίνωση προέβη ο επικεφαλής της “Νίκης των πολιτών”, κ. Γιάννης Σταθόπουλος, σχετικά με την από δω και πέρα λήψη αποφάσεων για τα προβλήματα της πόλης.

Όχι στις “κοκορομαχίες” λέει ο κ. Σταθόπουλος και προτείνει ουσιαστικές τοποθετήσεις και την ύπαρξη σχεδίου επί των σημαντικών θεμάτων. Μια στάση που αποσκοπεί στην δημιουργία κλίματος συνεργασίας και σεβασμού.

Αναλυτικά:

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Το μόνο που δεν χρειάζεται η πόλη μας, μετά τις εκλογες, είναι «κοκορομαχίες» μεταξύ του νυν και του επόμενου Δημάρχου.

Όχι γιατί οι εκλογές είναι «σφουγγάρι» που σβήνει όσα έγιναν, αλλά γιατί τα προβλήματα του Δήμος Αγίας Παρασκευής απαιτούν συντονισμένες προσπάθειες, γνώση και σεβασμό όλων προς όλους με διαφάνεια και διάλογο.

Είναι μάλιστα απαραίτητο να υπάρχει σχέδιο επί των σημαντικών θεμάτων που έχει η πόλη μας (κολυμβητήριο, καθαριότητα, δημαρχείο, αγορά οικοπέδων για αμαξοστάσιο, οικονομικά του Δήμου, απόκτηση πρ. Εκπαιδευτηρίων Μακρη, Οικ. τετράγωνο 118, κτήμα Σιστοβαρη κ.α).

Σε κάποια από αυτά έχουν ήδη διαφανεί τα προβλήματα, σε άλλα δεν είναι διακριτό τι θα συμβεί.

Οι τοποθετήσεις όλων και οι ενέργειες για την λύση τους, θα κάνουν σαφές αν οι διαφωνίες είναι ουσιώδεις η όχι.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.