Με μεγάλη συμμετοχή πολίτες κάθε ηλικίας διασκέδασαν στο αποκριάτικο πάρτι του Δήμου

Με επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή των πολιτών πραγματοποιήθηκε το αποκριάτικο το Red Night Street Party  που διοργάνωσε στην Αγ. Ιωάννου, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής

Γιάννης Μυλωνάκης: «Η πόλη ζωντανεύει. Στόχος μας να προσφέρουμε ευκαιρίες ψυχαγωγίας στους πολίτες κάθε ηλικίας»

Σε κλίμα απόλυτου κεφιού και με την αθρόα συμμετοχή των πολιτών πραγματοποιήθηκε το  Σάββατο το βράδυ, 9 Μαρτίου, στην οδό Αγ. Ιωάννου, το Red Night Street Party, που διοργάνωσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης από νωρίς το απόγευμα υποδεχόταν μικρούς και μεγάλους καρναβαλιστές οι οποίοι μέχρι το βράδυ ξεφάντωσαν και διασκέδασαν, συμμετέχοντας σε σειρά δράσεων που έκρυβαν πολλές εκπλήξεις.

Η βραδιά  ξεκίνησε με μουσικές από dj και τη σχολική μπάντα «Underground Frequencies» και συνεχίστηκε με την Κόκκινη Αποκριάτικη Παρέλαση όπου οι 14 τυμπανιστές «BLOCO SWINGUEIRA» έδωσαν το σύνθημα της έναρξης ξεσηκώνοντας τον κόσμο, ενώ πίσω τους ακολουθούσαν ο Κινέζικος Δράκος, χορευτικό γκρουπ, μασκότ, εμψυχωτές με πατίνια και φυσικά οι χιλιάδες Καρναβαλιστές της πόλης. 

Αργότερα οι θεατές απόλαυσαν την Αποκριάτικη Συναυλία- DISCO PARTY  διασκεδάζοντας  με χορό, και τραγούδι, ενώ σε συνεργασία με τα καταστήματα της πόλης , προσφέρθηκαν στους καρναβαλιστές,  δώρα και κουπόνια με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο, καθώς σε ένα κεντρικό σημείο της πόλης, είχε στηθεί  ένας μεγάλος τροχός της τύχης. Πολλές εκπλήξεις υπήρχαν και για τους μικρούς φίλους, για τους οποίους είχαν στηθεί Παιδικές γωνιές, με  πληθώρα διασκεδαστικών δράσεων.

Ο κ. Μυλωνάκης ευχαρίστησε θερμά όλους τους πολίτες που συμμετείχαν με ενθουσιασμό στις εκδηλώσεις, επισημαίνοντας πως βούληση του είναι να γίνονται δράσεις που θα ξαναζωντανέψουν την πόλη, θα τονώσουν το εμπορικό της κέντρο και θα δώσουν ευκαιρίες ψυχαγωγίας σε μικρούς και μεγάλους.

Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τους εθελοντές προσκόπους που βοήθησαν τη διοργάνωση, τις υπηρεσίες Καθαριότητας, Πολιτικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου, την Τροχαία Αγ. Παρασκευής και τον ΟΑΣΑ για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, τους Αντιδημάρχους Ψηφιακής Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας και Ζωοφιλίας Δημήτρη Καράντζαλο, Πολιτιστικής Ανάπτυξης, Δημοτικής Βιβλιοθήκης και Προώθησης της Δημιουργικότητας Παναγιώτη Ξενάκη, Προσχολικής Αγωγής, Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης Κωνσταντίνο Γουργούλη, Άθλησης, Ευεξίας και Ενεργού Τρόπου Ζωής Πέτρο Διακογιάννη , Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Ιωάννη Λογοθέτη, καθώς και τον εντεταλμένο σύμβουλο Νεολαίας Βασίλη Νάνη.  

Επίσης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς τα καταστήματα «Πανδαισία» «Εuromarket», τα κρεοπωλεία Γκούβας Κωνσταντίνος, την Ταβέρνα Κορομηλάς, το Αθλητικό Σωματείο Αγίας Παρασκευής και το εμπορικό κέντρο «Venus» για τη προσφορά εδεσμάτων στους καρναβαλιστές, όλα τα καταστήματα που προσέφεραν δώρα (επισυνάπτεται σχετικός κατάλογος), καθώς και τον Βασίλη Τσαγκάρη για τις εθελοντικές υπηρεσίες του.

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις θα κορυφωθούν την Καθαρά Δευτέρα, 18 Μαρτίου, όπου ο Δήμος Αγίας Παρασκευής καλεί όλους τους πολίτες να γιορτάσουν μαζί τα Κούλουμα, από τις 10 το πρωί, στο Πάρκο Πευκάκια.  Με ζωντανή μουσική, σαρακοστιανά, χαρταετούς και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίας Παρασκευής

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.