Ρεμπέτικη Συναυλία στην Αγία Παρασκευή

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής σας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή ρεμπέτικη βραδιά, με αφορμή το βιβλίο του Ηλία Βόλιωτη – Καπετανάκη «Μάγκες αλήστου εποχής».

Μια μουσική διαδρομή στο αυθεντικό ρεμπέτικο, με τραγούδια και αφηγήσεις που αναδεικνύουν την ιστορία και το συναίσθημα μιας ολόκληρης εποχής.

Κυριακή 25 Ιανουαρίου

Ώρα: 19:00

Αμφιθέατρο 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής (Νεαπόλεως 7)

Παίζουν και τραγουδούν καταξιωμένοι μουσικοί

Φιλική συμμετοχή αγαπημένων καλλιτεχνών

Είσοδος ελεύθερη.

Μια βραδιά για όσους αγαπούν το ρεμπέτικο και τις ιστορίες του.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr  Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο  X(Twitter).

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.