
Σε κλίμα συνεργασίας και αμοιβαίας διάθεσης με στόχο την προαγωγή της παράδοσης και της πολιτιστικής ζωής της τοπικής κοινωνίας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19-02-2026 η συνάντηση του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής κ. Γιάννη Μυλωνάκη με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Σωματείου Ρουμελιωτών Βόρειας & Ανατολικής Αττικής. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη δράση και την γενικότερη παρουσία του Σωματείου στην πόλη αλλά και ευρύτερα, με τον Δήμαρχο να εκφράζει τη διάθεση για συνεργασία και εξεύρεση λύσεων επί των θεμάτων που τέθηκαν από την Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ.
Το Σωματείο Ρουμελιωτών Βόρειας & Ανατολικής Αττικής αποτελεί έναν ζωντανό πυρήνα πολιτισμού, συμμετοχής και κοινωνικής συνοχής στην Αγία Παρασκευή, με δράσεις, εθελοντική προσφορά και ενεργή παρουσία των μελών του στην καθημερινότητα της πόλης. Και τούτο διότι πιστεύουμε ότι οι πολιτιστικοί φορείς δεν αποτελούν απλώς συλλόγους εκδηλώσεων, αλλά ουσιαστικούς συνεργάτες της τοπικής αυτοδιοίκησης στη διαμόρφωση μιας πόλης με ταυτότητα, μνήμη και κοινωνικούς δεσμούς.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΚΟΤΙΔΑ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΡΙΑΝΗΣ
—
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook ή στο X(Twitter).
Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.


