Ευχάριστα τα νέα για τα Πευκάκια – Απομακρύνονται οι σχολές οδηγών από την περιοχη

Με δελτίο τύπου από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής ενημερωθήκαμε για την απομάκρυνση των σχολών οδήγησεις από την πολύπαθη περιοχή των Πευκακίων. Ας ευχηθούμε αυτό να είναι μια καλή αρχή και προοδευτικά να λυθούν και τα υπόλοιπα προβλήματα της περιοχής.

ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΥΚΑΚΙΑ

 

Όπως είναι γνωστό στους δημότες και κατοίκους της πόλης ,εδώ και δύο χρόνια λειτουργεί στην περιοχή Πευκακίων ,σε χώρο αμιγούς κατοικίας, εξεταστικό κέντρο λεωφορείων και πούλμαν για παροχή διπλώματος  οδήγησης ,χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς και η παρούσα Δημοτική Αρχή αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους κινητοποιήθηκαν δυναμικά για την απομάκρυνση του εξεταστικού κέντρου.

Με συστηματική «πίεση» προς την Περιφέρεια (Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής) και επανειλημμένες προσωπικές επισκέψεις του Δημάρχου στην περιοχή αναδείχθηκε και τέθηκε με τεκμηριωμένα επιχειρήματα το ζήτημα.

Με ικανοποίηση ανακοινώνουμε στους πολίτες, ότι η κινητοποίηση είχε την επιθυμητή θετική έκβαση για το Δήμο μας.

Όπως ενημερωθήκαμε επίσημα από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής ,από την 1Η Ιουνίου 2012 το εξεταστικό κέντρο απομακρύνεται από την περιοχή των Πευκακίων.