Ο Σύλλογος Αρκάδων συγκέντρωσε τα μέλη του για την κοπή της πίτας

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του συλλόγου Αρκάδων για την κοπή της πίτας στο κέντρο δεξιώσεων “1920” .

Με τους ήχους ζωντανής μουσικής το Δ.Σ. του συλλόγου συγκέντρωσε τα μέλη του καθώς και τους Δημοτικούς παράγοντες της Αγίας Παρασκευής.

Με την παρουσία τους τίμησαν το σύλλογο ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Κωστόπουλος, ο υποψήφιος βουλευτής Β΄Αθηνών κ. Νίκος Κωστόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος κ. Αντώνης Σιδέρης, η κα Ιωαννίδου πρόεδρος του συλλόγου Αρκάδων Βριλησίων, ο κ. Κώστας Βλάσης πολιτευτής Αρκαδίας, ο κ. Κοντοζαμάνης Βασίλης πολιτευτής Αρκαδίας, η κα Μαρία Φράγκου πρόεδρος Ασεατών Αττικής, από το σύλλογο Τσακού ο κ. Μπεθάνης Δημήτρης, από το σύλλογο Κοντοπεύκου ο κ. Μάρκου Δημήτρης, η κα Έλενα Λιβάνη πρόεδρος της χορωδίας οδοντιάτρων και η κα Άννα Βυτινάρου πρόεδρος των Αρκάδων Χαλανδρίου.

Από τους Δημοτικους παράγοντες τις ευχές τους έδωσαν ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς, οι επικεφαλής των παρατάξεων κ.κ. Γιαννακόπουλος, Σταθόπουλος, Γκιζιώτης και Κουβόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Κωνσταντακόπουλος, Τίμος Κωστόπουλος, Ι. Σιδέρης, Γουργούλης, Μουστόγιαννης και η κα Πανουσοπούλου.

Την εκδήλωση κάλυψε φωτογραφικά η τοπική ιστοσελίδα www.aparaskevi-images.gr.