Μετά την δενδροφύτευση η κοπή της πίτας της παράταξης “ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή”

Στο 3ο Γυμνάσιο Κοντοπεύκου έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης “ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή” όπου υπήρξε μεγάλη προσέλευση κόσμου και εκπροσώπων δημοτικών και συλλόγων.

Ο επικεφαλής κος Σταθόπουλος άνοιξε την εκδήλωση με την ομιλία του και έκοψε την πίτα. Υπήρχαν τρία φλουριά με δώρο βιβλία προσφορά της παράταξης, εκ των οποίων το ένα κέρδισε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κος Γουργούλης, ο οποίος παρεβρέθηκε και στην προηγούμενη δεντροφύτευση.

Έκπληξη ήταν τα κεράκια γεννεθλίων πάνω στο κομμάτι της βασιλόπιτας για τα γεννέθλια του κου Σταθόπουλου που πρόδωσαν και τα 58 του χρόνια.

Χρόνια σου Πολλά Γιάννη και ευτυχισμένα.

Σημαντική ήταν και η προσφορά σε τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, όπου μαζεύτηκε μεγάλη ποσότητα.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με χορό και ζωντανή μουσική από τριμελή ορχήστρα.

Παρόντες ήταν ο πρώην Δήμαρχος Αντώνης Σιδέρης, οι δημ. σύμβουλοι κκ Βλάχος, Ι. Σιδέρης, Φωτεινού, Γουργούλης, από το Δ.Σ. της Δημ. Βιβλιοθήκης οι κκ Παπαθανασίου και Γιαγή, από το Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ ο κ Παπαμιχαήλ και ο κ Βαλασιάδης, από το Δ.Σ. του Κέντρου Παιδιού η κα Καλογερά, από το Δ.Σ. συλλόγου εργαζομένων του Δήμου η κα Νιαβή. Από το σύλλογο του Α. Γιάννη ο αντιπρόεδρος κ Θεοδοσόπουλος, από τον σύλλογο Τσακού ο πρόεδρος κ Σαββίδης και τα μέλη κκ Πασχαλίδης, Μπεθάνης και Σουσούδης, από το σύλλογο Πευκακίων ο πρόεδρος κ Μπακογιάννης και τα μέλη κκ Παπουτσής και Γεωργακοπούλου, από το σύλλογο Κοντοπεύκου ο πρόεδρος κ Ματσούκας και οι κκ Κουτσογιάννη, Μάρκου και Λογοθέτης. Από τα αθλητικά σωματεία: ΚΑΠ ο πρόεδρος κ Κονταξής, ΓΣΑΠ ο πρόεδρος κ Καράμπελας, ΑΕΑΠ το μέλος του Δ.Σ. κα Μπονάρου, από το ποδόσφαιρο Σάλας ο πρόεδρος κ Πάνου. Από την Ένωση Συλλόγων Γονέων η πρόεδρος κ Αύρα Καράμπελα και η κα Ρίζκ-Καρακατσάνη, από το σύλλογο Αρκάδων η πρόεδρος κα Σούλη Σταθοπούλου και οι κ. Παπάζογλου και κα Πριόβολου, από τον σύλλογο Κρητών ο πρόεδρος κ Βαλυράκης. Επίσης το παρόν έδωσαν ο συγγραφέας κ  Μήτσος Κασόλας, ο εκδότης του “Παράθυρο στην Πόλη” κ Σ. Παπαγεωργίου και η τραγουδίστρια κα Νάντια Καραγιάννη.